Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Halálra szekírozták a lányt....

Halálra szekírozták a lányt. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link] erről a lányról van szó. Valamelyik nap találtam rá és mindig ő van eszembe. Én 14 éves lány vagyok és velem is szoktak veszekedni az osztálytársaim. Igaz nem ennyire mert én aztán letörném a kezét amelyik hozzám nyúlna. Tavaly volt olyan, hogy az EGÉSZ OSZTÁLY ellenem volt, plusz még a nyolcadikosok közül, meg az évfolyamtársak közül is 1-3. Ennek a lánynak mondjuk más volt az egész, nekem valamivel jobb. Már első nap elkezdték a hülyeségeiket, úgyhogy most is össze vagyunk veszve. Szoktak beszólogatni és én ilyenkor mindig arra a Poppyra gondolok. Nem tudom miért de mindig ő jut eszembe ha van valami. Neki sokkal rosszabb volt. Mi erről a véleményetek?
2011. szept. 6. 14:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
14:52 Manchester mióta van az USÁ-ban?
2011. szept. 6. 14:56
 12/28 anonim ***** válasza:
Amióta a "jóérzésű magyar ember várja Amerika bukását", s amióta minden rossz dolog onnan indul :)
2011. szept. 6. 14:58
 13/28 A kérdező kommentje:
Hát...talán azért mert nincs valami sok többtízezres cuccom és nem is bírom ezeket az új "menő" dolgokat. És az osztályban a lányok úgy vannak, hogy vannak ők akikkel rosszba vagyok (ők ilyen elkényeztetett pitsák, osztályfőnök szerint is azok) meg vagyunk mi, a "csórók". Ha éppen nem velem van bajuk hanem valaki mással akkor egyből a rózsaszínek egy csapatot csinálnak és ha nem csatlakozol akkor úgy veszik, hogy te a csórókkal vagy. Úgyhogy téged is piszkálni fognak. A kettő közötti átmenet a mi osztályunkban nem létezik (lányok között) ha meg a fiúkkal haverkodsz akkor meg vagy r*banctól kezdve kurv@ig.
2011. szept. 6. 14:59
 14/28 anonim ***** válasza:

Manchester nem Amerika. Just sayin'

Amúgy hülyeség, ha bántották annak oka volt, meg mi az tényleg hogy senki nem vette észre, vagy miért nem szólt? Ha nem volt ennyi esze, hogy panaszt tegyen valakinél (13 évesen szerintem ehhez már nem kislány), akkor ez van, így járt.

2011. szept. 6. 15:00
 15/28 anonim ***** válasza:
12%
Pontosan, ahogy már írták előttem páran (azt hittem majd mindenki itt sajnálgatni fogja hogy szegény, de örülök hogy van aki egyetért velem), ez egy kis qrva volt. És igen, biztos nem csak azért 'szekírozták', mert szép volt... Nézz már rá, van rajta két kiló vakolat, csücsörít, szerintem a haja is festve van, szerinted ezek után milyen szinten lehetett a helyi rib.i? Fogadjunk minden este valami kocsmában itta magát a sárga földig, a cigit meg ki sem lehetett venni a szájából. Brühühü, de sajnálom hogy nem szerette hogy beszólogatnak neki. Nekem is szoktak, akkor most kössem fel magam? Utálom mikor az embereknek van 1 ilyen kis sz@r problémájuk, és máris agyonsajnáltatják magukat, közben meg vannak akiknek sokkal több okuk lenne magukat felkötni.-.- Egyszóval lesz@rom. És valószínűleg a szekírozók se bánták meg. Egy ilyennel kevesebb, és?
2011. szept. 6. 15:03
 16/28 anonim ***** válasza:
43%

"14:52 Manchester mióta van az USÁ-ban?"

Az természetesen tudom, hogy nem ott van, de én nem olvastam utána ennek a baromságnak, csak láttam kiírva pár hasonló korú idióta tinilány üzenőfalán - a nevéből tudtam, hogy angol ajkú, feltételeztem, hogy megint valami amcsi csitri, akivel most az "egész világ" foglalkozik és sajnálja...

Tökre nem érdekel, honnan való, ha magyar lenne, akkor is azt mondanám, ha ezért kinyírta magát, talán az is elég ok lett volna neki, hogy kifogy a kedvenc körömlakkja... Elkényeztetett kis hányadék, lehet, hogy az egész sztori kamu.

2011. szept. 6. 15:04
 17/28 A kérdező kommentje:
15:03 honnan tudod, hogy kuva vagy ribanc volt? Ismerted?
2011. szept. 6. 15:05
 18/28 anonim ***** válasza:

Ez tipikus angol szokás. Ott tényleg ilyenek a fiatalok (tapasztalatból mondom...) 12-13 évesen már aktív szexuális életet élnek, nem törődnek senkivel és semmivel. Gyakran 16éves koruk körül ott hagyják az iskolát, mert náluk nincs 18 éves korig tankötelezettség. (Egyébként van egy elég tanulságos műsor a Spektrumon, ami pont erről szól /A világ legszigorúbb szülői/). Nagyon sajnálom, ami a kislánnyal történt, de ez nem csak az osztálytársai miatt következett be, hanem az egész társadalom hibája.

Amerikában is voltam huzamosabb ideig, ott a nagyvárosokon kívül szerencsére nem ilyen a helyzet. Ők sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a közösségre, összetartóbbak is, nem úgy, mint az angolok.

2011. szept. 6. 15:08
 19/28 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy semmi jogotok sincs így lebecsmérelni őt, hiszen nem ismertétek. Mindenki a saját háza táján sepregessen!
2011. szept. 6. 15:10
 20/28 anonim ***** válasza:
ennyi hülyét egy helyen...pfff...már nem védeni akarom,de akkor is...Én nem vagyok cicababa de tudom milyen érzés,ha ezt teszik veled....
2011. szept. 6. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!