Mi a véleményetek erről a "Bodnár László halálra gázolt egy biciklist" ügyről? Ki mit gondol?
állítólag!! a biciklis volt részeg...talán igaz is...de állítólag!!!gyorsan hajtott Bodnár is...
-->akkor vonják felelősségre...
nem tudom,nekem úgy tűnik,h.MÁR menteni próbálják...pedig még tisztázatlan az ügy..ha bűnös csukják le,ha nem, akkor élje az életét.bár az így se,úgy se lesz neki könnyű...
1.vagyok
úgy látom eddig minden válaszoló osztotta a véleményemet...
ez nem lehet véletlen...valóban lehet itt egy kis részrehajlás..
Huh... Őszintén szólva, most megkönnyebültem. :) Azt hittem, hogy gonosz vagy idióta vagyok amiatt, mert nem sajnálom szegény drága debreceni focistát. Az más tészta, hogy alapból nem vagyok egy magyar foci rajongó.
Örülök, hogy hasonlóak a vélemények.
én viszont sajnálom bodnárt. remek focista.
és igen elütötte azt a biciklist és igen gyorsan ment..
de a biciklis meg ivott.kitudja hogyan kacsázott az úton..
Ha gyorsan hajtasz és elgázolsz valakit,akkor teljesen lényegtelen,hogy az áldozat ivott-e vagy sem.
Szerintem is elég erősen beindúlt a "mentési" mechanizmus.Már valahogy abban sem biztosak,hogy volt-e láthatósági mellény vagy sem.Végülis csak egy mozdulat zsebre vágni...
Majd még kitalálják,hogy tulajdonképpen a biciklis hajtott túl gyorsan,aztán eltussolják,mint a Császár-gyilkosságot.Magyarországon a szegény ember kussoljon,sőt,még örüljön is,hogy milyen szép halált halhat egy nyegle milliomos luxusverdáján szétkenődve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!