Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a "Bodnár László halálra gázolt egy biciklist" ügyről? Ki mit gondol?

Figyelt kérdés
Mindenféle vélemény érdekel.
2009. szept. 2. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:

állítólag!! a biciklis volt részeg...talán igaz is...de állítólag!!!gyorsan hajtott Bodnár is...

-->akkor vonják felelősségre...

nem tudom,nekem úgy tűnik,h.MÁR menteni próbálják...pedig még tisztázatlan az ügy..ha bűnös csukják le,ha nem, akkor élje az életét.bár az így se,úgy se lesz neki könnyű...

2009. szept. 2. 15:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Valahogy nekem is ez jutott eszembe. Hogy inkább védeni próbálják, mintha ő lenne az áldozat. De könyörgöm, megölt egy embert!! Nehogy már azon aggódjon az ország, hogy milyen lelkiállapotba van szegényke...
2009. szept. 2. 15:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én becsuknám jó sok vére börtönbe. Kinyírt egy embert. Tökmindegy hogy részeg volt-e a biciklis vagy sem...meghalt. Az meg pláne mindegy h sztársportoló-e vagy nem. Persze a tévében lenyomják h "hűde rossz lelkiállapotba került", el is hiszem. Mondjuk megnézem meddig tart a rossz lelkiállapota? Ameddig meg nem születik a felmentő ítélet...gondolom.....Félreértés ne essék, nincs nekem ezzel az emberrel bajom, alig ismerem, de nehogymár mosdassák, azért mert ismert sportoló. Sőt, szerintem pont azért 2-szer jobban felelősségre kéne vonni.
2009. szept. 2. 15:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
az, hogy naponta gázolnak halálra embereket, bicikliseket, de mégsem csámcsognak rajta napokig a híradóban, sőt, van, hogy be sem kerül...de pusztán azért, mert az egyik húde szuper csapatunk húdejó focistája gázolt el valakit és sajnálni kell szegényt hónapokig, felfújnak egy ilyen ügyet...
2009. szept. 2. 17:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy elképesztő hozzáállás van ezen a téren. Ezt olyan kis semmiségnek veszik médiában is, a klubjában is, meg a bíróságon is. Valami kellemetlen kis élmény, amiről nem tehet, amit ki kell heverni. Már olyan hangvételű tudósításokat is hallottam, hogy tulajdonképpen őt kell sajnálni. Közben meg meghalt egy ember. Aztán kap majd érte felfüggesztve hat hónapot előre mentesítve, de lehet, hogy azt se. Hogy lehet így kezelni egy ember halálát? Ha gyakorlatilag nincs következménye, akkor miért is legyek olyan óvatos?
2009. szept. 2. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:

1.vagyok

úgy látom eddig minden válaszoló osztotta a véleményemet...

ez nem lehet véletlen...valóban lehet itt egy kis részrehajlás..

2009. szept. 2. 18:54
 7/10 A kérdező kommentje:

Huh... Őszintén szólva, most megkönnyebültem. :) Azt hittem, hogy gonosz vagy idióta vagyok amiatt, mert nem sajnálom szegény drága debreceni focistát. Az más tészta, hogy alapból nem vagyok egy magyar foci rajongó.

Örülök, hogy hasonlóak a vélemények.

2009. szept. 2. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
epic fail
2009. szept. 3. 01:48
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

én viszont sajnálom bodnárt. remek focista.

és igen elütötte azt a biciklist és igen gyorsan ment..

de a biciklis meg ivott.kitudja hogyan kacsázott az úton..

2009. szept. 8. 17:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha gyorsan hajtasz és elgázolsz valakit,akkor teljesen lényegtelen,hogy az áldozat ivott-e vagy sem.

Szerintem is elég erősen beindúlt a "mentési" mechanizmus.Már valahogy abban sem biztosak,hogy volt-e láthatósági mellény vagy sem.Végülis csak egy mozdulat zsebre vágni...

Majd még kitalálják,hogy tulajdonképpen a biciklis hajtott túl gyorsan,aztán eltussolják,mint a Császár-gyilkosságot.Magyarországon a szegény ember kussoljon,sőt,még örüljön is,hogy milyen szép halált halhat egy nyegle milliomos luxusverdáján szétkenődve...

2009. szept. 9. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!