Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Halálra szekírozták a lányt....

Halálra szekírozták a lányt. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link] erről a lányról van szó. Valamelyik nap találtam rá és mindig ő van eszembe. Én 14 éves lány vagyok és velem is szoktak veszekedni az osztálytársaim. Igaz nem ennyire mert én aztán letörném a kezét amelyik hozzám nyúlna. Tavaly volt olyan, hogy az EGÉSZ OSZTÁLY ellenem volt, plusz még a nyolcadikosok közül, meg az évfolyamtársak közül is 1-3. Ennek a lánynak mondjuk más volt az egész, nekem valamivel jobb. Már első nap elkezdték a hülyeségeiket, úgyhogy most is össze vagyunk veszve. Szoktak beszólogatni és én ilyenkor mindig arra a Poppyra gondolok. Nem tudom miért de mindig ő jut eszembe ha van valami. Neki sokkal rosszabb volt. Mi erről a véleményetek?
2011. szept. 6. 14:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
84%
Mert túl szép volt... persze. Szerintem ez kamu.
2011. szept. 6. 14:46
 2/28 anonim ***** válasza:
73%
Az h ha valakit mindenki utál az nem véletlen, engem is utáltak sokan, meg ugyanannyian szerettek. pedig nem vagyok egy barátságos valaki, és mindenkinek elmondom ha problémám van...
2011. szept. 6. 14:47
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

ha fél éven át minden nap megverték és terrorizálták, akkor vajon miért nem tűnt fel sem a szülőknek, sem a tanároknak?

bár a szülők szartak a gyerekre, ha vastag sminkben pózolgathatott a neten

2011. szept. 6. 14:50
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
A tanárok és a szülők hol voltak? Ha az én gyerekemmel csinálnák ezt, minimum, hogy más iskolába iratom.Sajnos a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni, elég egy hangadó akire odafigyelnek és elindul a csorda szellem.De talán, ha a felnőttek idejében odafigyelnek, megelőzhető lett volna az öngyilkosság.
2011. szept. 6. 14:50
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Hol van ilyenkor a szülő?? Illetve a másik oldalról: hogyhogy nem mondta el a problémáját legalább az édesanyjának?

Egyértelműen a család hibája is, ha nem vették észre a lány zaklatottságát, illetve az is, ha nem volt feléjük olan bizalommal, hogy elmondja az őket ért sérelmeket.

2011. szept. 6. 14:52
 6/28 A kérdező kommentje:
Hát szerintem az most mindegy, hogy azért utálták-e mert szép volt, vagy bármi lehetett.De azért az már elég izé dolog, hogy kb naponta megverték (lehet, hogy nem igaz...de kitudja). Ha nekem bajom van valakivel akkor inkább hozzá se szólok, még csak rá se nézek.
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy normálisan nevelt 13 éves kislány nem úgy néz ki, ahogy ő kinézett. Sajnálom, ha ez mind igaz, a gyerekek kegyetlenek tudnak lenni, de a kép alapján nem az a kisangyal volt. Te pedig ne foglalkozz az ilyesmivel, méghogy ellened volt mindenki... akkor valamit tettél. Érdekes, nálunk amikor én ennyi idős voltam, akkor is hasonló viszályok dúltak, de nekem és az egyik barátnőmnek mindig sikerült kimaradni belőlük, két ellenséges klikk volt vagy két évig, jellemzően a két legnagyobb szájú "öribariból" lett a két klikk két vezetője, így lett "örihari". Mi sosem voltunk benne ezekben az ökörségekben, és amikor meggyanúsítottak, hogy kémkedünk a másik klikknek, lazán kinevettük őket, hogy ugyan, ne legyenek már ennyire gyerekesek... nem kell velük foglalkozni. Légy velük kedves, segítőkész, de ne keresd a társaságukat, ha nem érdekelnek, ne légy talpnyaló. Érdekes módon jópár évvel később többen is mondták nekem, hogy mindig is tudták, hogy ha igazán baj lenne, akkor ránk számíthatnak, és nem az "öribarira".
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy pont nem érdekel... Hülye amcsik, jó dolgukban nem tudják, mit találjanak ki...

egy épeszű tinilányt, aki szép is, halálba lehet szekálni? a frászt... A gyengéket az állatvilág is kiveti magából, ez a véleményem...

9/28 anonim ***** válasza:
Az hogy sokáig bírta.
 10/28 anonim ***** válasza:
28%
Ez kis k, nem csoda, hogy kicsinálták, ne gondolj rá!
2011. szept. 6. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!