Tényleg "halálra van ítélve" egy olyan kapcsolat ahol a nő van jobban oda a férfiért?
Gondolok olyasmire, hogy a nő lesi mindig a férfi kívánságait, ő az aki több dolgot tesz meg a kapcsolat érdekében. Pl sokszor látom, hogy az ismerőseim közül többen nő létükre írogatják a férfinak hogy "szeretlek szerelmem" vagy valami romantikus szerelmes idézetet írnak ki a férfinak. Erre a férfi válasza, hogy "én is".
Vagy ez butaság?
"szeretlek szerelmem" vagy valami romantikus szerelmes idézetet írnak ki a férfinak. Erre a férfi válasza, hogy "én is".
XDDDD
VAn benne valami,mert ha már az egyik fél ennyire ráakaszkodik a másikra,sokszor igencsak fárasztó tud lenni.A legtöbb férfi nem szereti ha ennyire lógnak rajta..De ez fordítva is így van
Volt egy párom akivel azért szakítottam,mert zavart a rögeszmés rajongása.Zavart,hogy képes volt óránként rám írni,hogy szeret,és képes volt állandóan felhívni,hogy megint elmondja mennyire hiányzom neki stb..Amikor már a wc-re is kézen fogva kikísért,nos itt már betelt a pohár..Szakítottam vele,mert megfojtott a szeretettével.
" Ellenorzott, Utolso. "
Nem ellenőrzött..csak rajongott értem..Azt elfelejtettem megírni,hogy egy helyen dolgoztunk,csak én egy másik teremben.De a szünetekben,ebédnél is állandóan velem akart lenni..Együtt mentünk dolgozni,együtt jöttünk haza.(egy lakóházban laktunk,majdnem szomszédok voltunk).Én tényleg elmondhatom,hogy a nap 24 órájában velem volt..Nagyon fárasztó..Ráadásul amikor eldöntöttem,hogy szakítok vele,de egyenes leszek,és elmondom neki,hogy miért,mintha megérezte volna,hogy lesz valami ilyesmi,mert amikor elmondtam neki a szakítást,ő válaszul elővett egy gyönyörű arany gyűrűt,és megkérte a kezem.Gondolhatod,hogy milyen gyorsan menekültem..
Szerintem, ha olyan a férfi, hogy szereti hallani, hogy szereti a párja, akkor nem fogja zavarni, ha azt írja neki, hogy "szeretlek szerelmem". Mást nem igazán lehet erre válaszolni, mint hogy "én is".
De erről az a hülye reklám jut eszembe, na az már sokk. bár még olyan is akad szerintem akinek ez bejön.
Az a szeretlek! Nem én, jobban. Én még jobban! Még sokkal-sokkal jobban! Tízszer annyira!
:D
Viszont lesni a másik minden kívánságát, előrébb helyezni az ő igényeit, minden körülmények között, és elveszteni önmagunkat... Nos igen, ez elég rosszat tesz egy kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!