Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg "halálra van ítélve"...

Tényleg "halálra van ítélve" egy olyan kapcsolat ahol a nő van jobban oda a férfiért?

Figyelt kérdés

Gondolok olyasmire, hogy a nő lesi mindig a férfi kívánságait, ő az aki több dolgot tesz meg a kapcsolat érdekében. Pl sokszor látom, hogy az ismerőseim közül többen nő létükre írogatják a férfinak hogy "szeretlek szerelmem" vagy valami romantikus szerelmes idézetet írnak ki a férfinak. Erre a férfi válasza, hogy "én is".

Vagy ez butaság?

2011. júl. 18. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nos nekünk épp emaitt lett vége a kapcsolatunknak 3 év után. Ő úgy érezte, ez így nem fer dolog velem szemben, hogy én ennyire szeretem ő pedig csak úgy el van velem. Szerinte emiatt igazából ellaposodott a kapcsolatunk is és számára már nincs benne húzóerő. Neki is elkezdett hiányozni a nagy durranás. Jelen pillanatban én úgy érzem haldoklom nélküle ő pedig tökéletesen el van, úgy ahogy eddig is el volt. Sikerült elérnem, hogy egy-egy estét együtt töltsünk, de ez csak addig segít, amíg ott vagyok egyébként pedig azt hiszem egy ördögi körforgásba kerültem és sosem fogok tudni elszakadni tőle.. Még reménykedem hátha visszajön és legalább azokra az estékre mindenfélét kitalálni..De ez már csak reménykedés. Tehát kedves kérdező, egyenlőre úgy látom halálra van ítélve az ilyen kapcsolat. Ha valaha mégis sikerülne visszakapnom a páromat és feléleszteni benne a tüzet (ami állítólag eleinte meg volt) akkor pedig azt mondom, csak akkor van halálra ítélve, ha az ember hagyja és ha a lány olyan elvakult, mint én, hogy észre sem vette, hogy ez nem jó. Néha kevés, a minden amit egy férfinak adni tudsz magadból..
2011. júl. 18. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Van amikor fordul a kocka..
2011. júl. 18. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség-én is állandóan mondogatom a páromnak,hogy imádom-sőt egy nap vagy tízszer telcsizünk is és mégsem unja.Egymást hívjuk és állandóan mondogatjuk egymásnak a kedves szavakat.Meg is halnánk ha nem beszélhetnénk egy nap többször.Sőt ha előbb végzek megyek elé a munkahelyére és mivel fáradt viszem haza
2011. júl. 20. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:
En nem lennek egyutt egy olyan pasival, aki kevesbe van ertem oda, mint forditva.
2012. ápr. 19. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!