Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogosan sértődött meg? Nem...

Jogosan sértődött meg? Nem illett volna ezt kérnem?

Figyelt kérdés
Szombaton lenne nálunk egy kis baráti összejövetel. Reggel felhívtam telefonon az egyik barátnőmet, hogy egyeztessük az időpontot, meg hogy ki mit hoz, van-e valakinek extra igénye. Ő viccesen megjegyezte, hogy ő szeretne a fürdőszobához a legközelebb ülni, mert két hete elkapott valami hányós hasmenős vírust és nem tudták még kikezelni. Ettől egy kicsit megijedtem, mert 4 hónapos baba és 2 kismama is jön vendégségbe és van egy másfél éves fiacskám is, nem szeretném, hogy elkapjanak valamit. Udvariasan megkértem, hogy inkább ne jöjjön most, majd bepótoljuk, ha minden rendben lesz vele. Erre kiabálni kezdett, hogy miért vagyok ilyen szemét vele, nem érti miért kell ekkora ügyet csinálni ebből, majd lecsapta a telefont. A meghívottak közül már ketten felhívtak, hogy a barátnőm hívta őket és sírt nekik, hogy én megtiltottam, hogy jöjjön...
2011. szept. 1. 11:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
22%

hivatkozz arra a kislányra aki majdnem belehalt a rotaba

én letojnám h ő NEM HISZ BENNE!!

magánügy

attól még nem leht ilyen önző!!

2011. szept. 1. 12:00
 32/39 anonim ***** válasza:
22%

na ugye!!

az orvos is mit tanácsolt neki?

biztos nem azt h most éljen társasági életet!!!

bocsánatot kért?

2011. szept. 1. 12:01
 33/39 anonim ***** válasza:

ja látom már írtad h elnézést kért

nah akkor ez is megoldódott!

2011. szept. 1. 12:02
 34/39 A kérdező kommentje:
Egyébként neki nincs gyereke, azt mondta régen is, hogy neki soha nem kell gyerek. Most párja sincs, az utolsó egy éve hagyta ott pont a gyerek miatt. :(
2011. szept. 1. 12:03
 35/39 anonim ***** válasza:
na akkor már csak ezért se érezhette át a helyezteteket
2011. szept. 1. 12:09
 36/39 Tinker Bell ***** válasza:

Teljesen igazad volt!

Ha meg tényleg csak viccelt volna,akkor nem megsértődött volna és paraszt módon rádcsapja a telefont, hanem mondta volna, hogy ááááá, csak vicceltem!

Teljesen jól jártál el, ha ezen hisztizik akkor valószínűleg nem volt eddig sem igazi barátság!

2011. szept. 1. 12:13
 37/39 anonim ***** válasza:
Ha valóban beteg, neki lehetne annyi esze, hogy nem fogadja el a meghívást. De azért próbáld meg vele tisztázni.
2011. szept. 1. 12:16
 38/39 anonim ***** válasza:
Én szégyellném magam, ha fertőző beteg létemre társaságba akarnék menni, ahol ráadásul kisgyerekek is vannak.
2011. szept. 2. 21:22
 39/39 anonim ***** válasza:

Két hete fosik-rókázik a barátnőd, és megsértődött, mikor nemkívánatos személynek nyilvánítottad?

Gratulálok.

2011. szept. 3. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!