Jogosan sértődött meg? Nem illett volna ezt kérnem?
Ha viccesen jegyezte meg,lehet,hogy annak is szánta.
Egyébként senkinek semmi baja nem lett volna,ha eljön.Ezt kicsit túlspiláztad.Bunkó dolog volt.
Kismamaként megértelek, bár az ő helyében nem is rosszul esett volna!:) Szóval sehogy sem jó a szitu!
Talán annyi,hogy kicsit burkoltabban kellett volna mondani. Rákérdezni,hogy mennyire fertőz, mert lesznek a társaságban kisgyerekesek, kismamák és félted őket. Lehet,hogy talán magától rájött volna,hogy így nem lesz jó.
Mást nem tudsz csinálni, mint felhívod, és elmondod,hogy nem bántani akartad, de egy hányós-hasmenős vírus egy kisbabára és kismamára is nagyon veszélyes lehet!
Én nem vagyok egy túlaggódós kismama, de én is lemondtam egy hétvégét, amikor kiderült,hogy a barátnőm keresztfia rotavírus gyanús és ő is ott lett volna. Mondtam,hogy ne haragudjon, de ez nem egy nátha, ilyet már nem kockáztatok. Hallottam a hangján,hogy ő sem érti meg, nyilván majd, ha babát fog várni,akkor másképp látja!
azt ugyan viccesen mondhatta, h WC közelébe ülne, de a vírussal kapcsolatos dolog attól még ugyanúgy igaz
szóval sztem ő reagálta túl
jogos volt a kérésed! nem tudhatjátok h mit kapott el
amúgy meg inkább kúrálja magát otthon ne pedig "bulizzon"
Ezt nagyon durva! Ha a barátnőd volt nem kellet volna.
Most már mindegy,,valahogy engeszteld ki,mert ez mindenkinek szarul esett volna.
kérdező udaviasan mondta neki!!!
igazad volt
*udvariasan
milyen ember az aki egy ilyen vírussal társaságba menne?
függetlenül attól h vannak-e ott gyereke
sztem ő (a barátnő)volt az illemtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!