Jogosan sértődött meg? Nem illett volna ezt kérnem?
Szerintem igen. Nem tudom, én nem kifejezetten foglalkozok a saját szempontomból ilyen dolgokkal. A közértben sem tudod, hogy aki mögötted áll és várakozik, az mivel küszködik. Alapos WC fertőtlenítés miután elmennek és kész. Két hete megy a hasa meg hány, azt se nagyon tudom elképzelni de mindegy.
Másrészről a mi baráti társaságunkban is elég sok baba van mostanság. Én meg az utóbbi időben mindig küzdök valami nyavalyával. Szóval ha van valami összejövetel és nekem van valami bajom, mindig lemondom. Eddig soha nem fogadták még el a lemondást. pontosan a fenti okokra hivatkozva. Persze azért 40 fokos láz meg nyakig érő nátha az más.
én ha csak megvaygoyk fázva és folyik kicsit az orrom már nem nagyon engedek senkit a közelembe
hiszen nem tudhatom, h mit adok át úgy..
akkor egy ilyen hasmenős vírussal hogy mehetne már társaságba
sztem a bnő nem komplett
ha csak poén lett volna, azt mondta volna.
és szerintem meg nagyon is igazad volt. ebben az évben 2 ilyen alkalom is volt, hogy családi összejövetelre először unokaöcsém jött lázasan, persze két nap múlva belázasodott a barátom, egy másik alkalommal meg unokahugom volt szíves megjelenni hányós-hasmenősen, na azt meg én kaptam el, hát sűrűn szórtam rájuk a szitkokat míg a wc fölött görnyedtem. ez minden csak nem vicces. és nem a kérdező a bunkó hanem a barátnője.
Miért ne lenne már komplett a barátnő?Utcára se menjen?
Illene elnézést kérned,talán kezdetnek ez jó.Egyébként a boltban is megfogod a kilincset és a gyereked is megfog mindent és a két kismama is,szóval.........
Nem tudom,hogy hány kismama, vagy picibabás van a válaszadók között, de nekem ne mondja senki,hogy egy hányós vírusra csak úgy legyint.
Igen, abból is lehet baj,hogy ha a boltban mögöttem áll és rám köhög, de azt nem tudom kivédni, és nem egész este vagyok vele "összezárva".
Mondjuk én felérem ésszel,hogy ha ilyen bajom van,még akkor sem megyek társaságba, ha nincs gyerek vagy kismama!
megmondom mit tegyél
hívd fel!
kérj bocsánatot, mondd h nem akartad megbántani, de te egy ilyen aggódós anyuka vagy!
és te komolyan veszed az ilyen vírusokat.(ezt tiszteletben kell h tartsa)
az h ő mit hisz arról h ez a rota-vírus csak kamu, az magánügy.
szóval normális hangnemben fejtsd ki neki h nem akartál rosszat és ne haragudjon
ha erre nem enyhül nem érdemes vele foglalkozni
neki amúgy van gyereke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!