Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg?
szerintem totál hülyeségen sértődtetek be :D
ő is, aztán meg te is, azon, hogy ő :D
Ha baja van vele, akkor igazán szólhatott volna, hogy ne a CBA-ba menj vásárolni.
Részben megértem a barátodat, de azért veled nem kéne bunkónak lennie. Teljesen igazad van.
Köszönöm a válaszokat!
Most bent fekszik a szobában csukott szemmel, gondolom aludni is próbál(, mert éjszakás és fáradt. Csak hogy ne legyen félreértés.)
Odamentem hozzá,kérdeztem hogy ébren van-e, nem válaszolt,de hallottam a légzéséből,hogy ébren van. Bocsánatot kértem tőle és mondtam,hogy nem veszek neki onnan semmit ha nem akarja. Nem reagált semmit. Kijöttem.
NAGYON makacs és mindig én kérek bocsánatot...
Azért azt tisztázzuk: Te az eset előtt tudtad, hogy nem szeret CBA-ban vásárolni, illetve nem fogyasztja el az onnan származó terméket, vagy csak most derült ki számodra?
Ha nem tudtál róla, szerintem nem vagy hibás és túlreagálta, ha tudtál róla, megértem őt, mert nem maga a péksüti származása zavarta, hanem az, hogy Téged nem érdekelt az álláspontja. Melyik?
Tudtam. De én azt gondoltam, hogy azzal van akkora baja,hogyha oda be kell mennie vásárolni. Nem hittem volna,hogy ez ekkora probléma neki.
Egyébként ő is ezzel indokolta. Kezdem elhinni, hogy tényleg én vagy ebben a kapcsolatban az aki nem normális és hülyén gondolkodik...
Nem mindenképpen, csak az emberek nem egyformán reagálnak le bizonyos dolgokat. Legközelebb majd máshonnan szerzed be, így már jóvá is tetted, mert látni fogja, hogy félreértetted és valójában figyelsz rá.
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!