Jogosan sértődött meg? Nem illett volna ezt kérnem?
igenis sztem nem komplett
ennyire nem lehet érzéketlen és felelőtlen a barátnő
ha megtehetné, valóban az lenne a legjobb ha otthon maradna, ha muszáj neki mennie valahova, rendben intézze el.
De akkor is fokozottan ügyeljen a higiéniára+kerülje a szoros kontaktot másokkal.(kézfogás-puszi stb)
Egy baráti társasági találkozó azonban nem kihagyhatatlan
nem kell szándékosan megadni a lehetőségét egy esetleges fertőzésnek!
vegyük csak sorra..
50% az esélye h komolyabb a baja, és esetleg fertőz..
50% h nem komoly. ugyebár..(vagy igen, vagy nem)
Namost ha elmegy, és ez a 2. verzió az igaz, akkor minden OK. Beszélgettek egy jót mint barátok, (de te azért végigretteged a találkozót, h jajj csak ne legyen baj)
Ha a másik verzió jön be: tehát fertőző, és esetleg megkap valamit a babád (vagy a többi gyerek) akkor ő lesz a hibás.
Akkor mit mond majd?
h bocsika tévedtem mégse kellett volna eljönnöm? Ez esetben a barátságotok igencsak megbicsaklik.
HA felfogná a barátnőd a pont agyával h már maga a lehetőség is rizikónak számít, és kivételesen ezt az egy találkozót kihagyná(amibe gondolom nem halna azért bele) akkor mindenki nyugodt lehetne.
Újabb "bulit" csaphattok következő héten amikor jó eséllyel már jobban lesz ő is
szóval neked tökéletesen igazad van!
ő meg egy hisztérika
már bocs
ui: nem vagyok anyuka nem azért vagyok ennyire a kérdező mellett
Kérj elnézést akkor is,vendéget hívsz,aztán meg megmondod,hogy ne jöjjön?Nem szép!
Ha annyira beteg lenne,el se ment volna,nyugodt lehetsz!
Ha két hete elkapott valami,nem azt jelenti,hogy azóta is 40 fokos láza van,már biztos jobban van.
Hehehe 11:47! Tökéletesen igazad van! Kíváncsi lennék a párotokra. Köztetek megy a hasmars-harc ők meg érteni se értik mi folyik a közelükben. Kibontanak egy üveg sört és várják a kettőtök vitájának az eredményét. :)
nő vagyok egyébként
De amikor meghívta még nem tudta h ilyen baja van
talán írásos szerződéssel jár egy ilyen baráti csevely??
ha egyszer meghívta, bármi áron tartsa ehhez magát?
nevetséges.
jó oka volt h UDVARIASAN megkérje ne menjen!!!
mellesleg ha még nem tudták kikezelni, akkor valószínűleg volt orvosnál is a barátnő
tehát nem egy sima hasmenés...
A barátnőd baromi önző...
ha te tényleg udvarias voltál vele
akkor ő alaposan túlreagálta!!!
mégis milyen találkozó ez amit nem lehet kihagyni neki?
vagy elhalasztani?
valami szupertitkos küldetést beszéltek meg?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!