Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogosan sértődött meg? Nem...

Jogosan sértődött meg? Nem illett volna ezt kérnem?

Figyelt kérdés
Szombaton lenne nálunk egy kis baráti összejövetel. Reggel felhívtam telefonon az egyik barátnőmet, hogy egyeztessük az időpontot, meg hogy ki mit hoz, van-e valakinek extra igénye. Ő viccesen megjegyezte, hogy ő szeretne a fürdőszobához a legközelebb ülni, mert két hete elkapott valami hányós hasmenős vírust és nem tudták még kikezelni. Ettől egy kicsit megijedtem, mert 4 hónapos baba és 2 kismama is jön vendégségbe és van egy másfél éves fiacskám is, nem szeretném, hogy elkapjanak valamit. Udvariasan megkértem, hogy inkább ne jöjjön most, majd bepótoljuk, ha minden rendben lesz vele. Erre kiabálni kezdett, hogy miért vagyok ilyen szemét vele, nem érti miért kell ekkora ügyet csinálni ebből, majd lecsapta a telefont. A meghívottak közül már ketten felhívtak, hogy a barátnőm hívta őket és sírt nekik, hogy én megtiltottam, hogy jöjjön...
2011. szept. 1. 11:23
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
38%

igenis sztem nem komplett

ennyire nem lehet érzéketlen és felelőtlen a barátnő

ha megtehetné, valóban az lenne a legjobb ha otthon maradna, ha muszáj neki mennie valahova, rendben intézze el.

De akkor is fokozottan ügyeljen a higiéniára+kerülje a szoros kontaktot másokkal.(kézfogás-puszi stb)

Egy baráti társasági találkozó azonban nem kihagyhatatlan

nem kell szándékosan megadni a lehetőségét egy esetleges fertőzésnek!

2011. szept. 1. 11:43
 22/39 anonim ***** válasza:
65%
Nők... :-)
2011. szept. 1. 11:47
 23/39 anonim ***** válasza:
49%
Nehogy már még te kérj bocsánatot! Ha a barátnőd nem lenne önző, meg se fogalmazódott volna benne még csak a buli gondolata se! Nemhogy még megsértődni...!
2011. szept. 1. 11:49
 24/39 anonim ***** válasza:
77%

vegyük csak sorra..

50% az esélye h komolyabb a baja, és esetleg fertőz..

50% h nem komoly. ugyebár..(vagy igen, vagy nem)

Namost ha elmegy, és ez a 2. verzió az igaz, akkor minden OK. Beszélgettek egy jót mint barátok, (de te azért végigretteged a találkozót, h jajj csak ne legyen baj)

Ha a másik verzió jön be: tehát fertőző, és esetleg megkap valamit a babád (vagy a többi gyerek) akkor ő lesz a hibás.

Akkor mit mond majd?

h bocsika tévedtem mégse kellett volna eljönnöm? Ez esetben a barátságotok igencsak megbicsaklik.

HA felfogná a barátnőd a pont agyával h már maga a lehetőség is rizikónak számít, és kivételesen ezt az egy találkozót kihagyná(amibe gondolom nem halna azért bele) akkor mindenki nyugodt lehetne.

Újabb "bulit" csaphattok következő héten amikor jó eséllyel már jobban lesz ő is

szóval neked tökéletesen igazad van!

ő meg egy hisztérika

már bocs

ui: nem vagyok anyuka nem azért vagyok ennyire a kérdező mellett

2011. szept. 1. 11:53
 25/39 anonim ***** válasza:
50%

Kérj elnézést akkor is,vendéget hívsz,aztán meg megmondod,hogy ne jöjjön?Nem szép!

Ha annyira beteg lenne,el se ment volna,nyugodt lehetsz!

Ha két hete elkapott valami,nem azt jelenti,hogy azóta is 40 fokos láza van,már biztos jobban van.

2011. szept. 1. 11:54
 26/39 anonim ***** válasza:

Hehehe 11:47! Tökéletesen igazad van! Kíváncsi lennék a párotokra. Köztetek megy a hasmars-harc ők meg érteni se értik mi folyik a közelükben. Kibontanak egy üveg sört és várják a kettőtök vitájának az eredményét. :)

nő vagyok egyébként

2011. szept. 1. 11:55
 27/39 anonim ***** válasza:
81%
Igen,néha nőként úgy érzem,hogy a férfiak valóban sokkal értelmesebbek és intelligensebbek még a kigombolt inggel és a cipőstül felrakott lábbal is!!!
2011. szept. 1. 11:57
 28/39 anonim ***** válasza:
44%

De amikor meghívta még nem tudta h ilyen baja van

talán írásos szerződéssel jár egy ilyen baráti csevely??

ha egyszer meghívta, bármi áron tartsa ehhez magát?

nevetséges.

jó oka volt h UDVARIASAN megkérje ne menjen!!!

mellesleg ha még nem tudták kikezelni, akkor valószínűleg volt orvosnál is a barátnő

tehát nem egy sima hasmenés...

A barátnőd baromi önző...

2011. szept. 1. 11:58
 29/39 A kérdező kommentje:
Már felhívott, elnézést kért. Kiderült, hogy napok óta nem tette ki a lábát otthonról, mert a doki felhívta a figyelmét, hogy fertőzhet, dolgozni sem mehetett már a héten. A kismama (akinek a lánya is volt rotás) emlékeztette, milyen volt mikor mi tarottuk benne a leleket amíg a kicsi az intenzíven volt és látogatni sem lehetett.
2011. szept. 1. 11:58
 30/39 anonim ***** válasza:

ha te tényleg udvarias voltál vele

akkor ő alaposan túlreagálta!!!

mégis milyen találkozó ez amit nem lehet kihagyni neki?

vagy elhalasztani?

valami szupertitkos küldetést beszéltek meg?:)

2011. szept. 1. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!