Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért keveredek ilyen gyakran...

Miért keveredek ilyen gyakran verekedésbe?

Figyelt kérdés
Normális életet élek,nem iszom,nem drogozok,4 éve van párom,mégis gyakran megtalálnak olyan figurák,akik előbb ütnek aztán kérdeznek,én pedig megvédem magamat...az utóbbi 3 évben kb 20 ilyen eset volt,miért van ez?Nem keresem a bajt,mégis ez van...még annyit,hogy általában nem én húzom a rövidebbet,vagyis meg tudom védeni magamat:)
2011. aug. 29. 23:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csak nem jársz Sopronban a Dáridózóba(fene tudja mi most az aktuális neve) vagy hasonló alja helyekre? :-)

Egyébként a kérdésem az, hogy itt tényleg szó nélkül ütöttek, vagy előbb szóban kötöttek beléd, te visszaszóltál, és utána? Ugyanis részegen vagy akár józanon kötekvős barmoknak nem kell visszaszólni, érdekes módon engem soha nem támadott meg az utcán ismeretlen(más téma lenne ha Kolompárék valamely értékem miatt vernének meg, de gondolom itt nem erről van szó, hanem hogy nem bírja a búrádat a támadó), beszólni viszont sokszor szóltak be, és nem foglalkoztam velük.

2011. aug. 30. 08:42
 12/13 anonim ***** válasza:

08:03-as vagyok.

Utolsónak írom:

pont erről írtam én is, hogy aki el akarja kerülni, az azért általában el is tudja kerülni a verekedést. A beszólásokat figyelmen kívül kell hagyni.

Az más dolog, ha egy nőt vagy értékeket kell megvédeni a nyomulós török vagy egyéb, nem idén barnult elemektől.

(volt rá sajnos példa mindkettőre)

Azért itt szerintem nem az a napi gyakorlat, hogy körbeáll egy tucat késes cigó, aztán védd magad... mi a társasággal egész kulturáltan el tudunk járni szórakozni.

Persze, azt még nem írta a kérdező, hogy szórakozóhelyen, vagy egyéb helyeken kerül-e verekedésbe.

2011. aug. 30. 10:06
 13/13 anonim ***** válasza:

ma 10:06:

"Az más dolog, ha egy nőt vagy értékeket kell megvédeni a nyomulós török vagy egyéb, nem idén barnult elemektől.

(volt rá sajnos példa mindkettőre) "

Nőnél én hozzáteszem, hogy ha lek.urvázzák a nődet(vagy máshogy beszólnak neki), akkor sem szabadna nekiesni az

illetőnek, ha van egy kis eszed, és ha a nődnek is van egy kis esze, akkor nem várja el.

"Azért itt szerintem nem az a napi gyakorlat, hogy körbeáll egy tucat késes cigó, aztán védd magad... mi a társasággal egész kulturáltan el tudunk járni szórakozni."

Nem erről van szó, vannak helyek, ahol mindennapos a verekedés, nem feltétlenül cigány és nem feltétlenül tömeges persze. Ez sokaknak jó poén, amíg nem szereplői, csak nézői a dolognak. Plusz olyat is láttam, hogy az illetőbe teljesen alaptalanul kötöttek bele a szekusok, ilyenkor ha valaki nem teljesen józan, nagy eséllyel szól olyat vissza, amiért rendesen megverik. Egyébként érdekes módon a komolyabb balhék mindig valami alja diszkóban történnek...

2011. aug. 30. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!