Voltatok már komolyabb verekedésbe írjátok le mi lett a vége?
Figyelt kérdés
hát ez nem túl komoly nekem osztály társam 4 éve mindig beszólogatott 4-edikes voltam 1 be ismertem meg hát tesi órán elkezdet beszólogatna ott semmi öltözőbe is beszólogatott és hát akkor neki ugrottam bele basztam a fejét a falba 2 hasba egyet a fejére sírva szaladt kifele az öltözőből de aztán meg még én lettem ki pártolva hogy milyen jól csináltam :D 11F2011. okt. 2. 13:53
1/5 anonim válasza:
nekem komolyabb még nem volt, de volt egy pár durva :D 16/L :)
2/5 anonim válasza:
Ja.
Egyfolytában idegesített a srác,letepertem rátérdeltem a kezeire (ergo nem tud mozogni) és megvertem.
3/5 anonim válasza:
Anyád tudja? Mert ez olyan, amire büszke lehetsz, biztos, hogy ő is az rád, amiért ilyen bátor, becsületes, jól nevelt fia van.
Amúgy nem, nem voltam, és ha rajtam múlik, nem is leszek.
18/F
4/5 A kérdező kommentje:
igen tudja és nem szidott le mert az égész osztálynak a szülei mondták neki hogy milyen jól csináltam ám ha csak akkor idegesített volna akkor nem lett volna semmi de igy hogy 4 éven és azóta jóba vagyunk ám nincs a stilússommal baj csak nem tudtam más hogy meg fogalmazni
2011. okt. 2. 17:36
5/5 anonim válasza:
Egyszer az unokatestvéremet(egyben osztálytársam volt).Azért vertem meg,mert folyton piszkált és kicseszett velem. Mikor beszólt én nekiugrottam és megvertem.Ez nem a suliban volt,hanem a játszótéren. Én nyertem,mert nem számított erre. A többi fiú azóta piszkálja hogy "De béna vagy,megvert egy lány" XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!