Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, kerültetek már...

Kamaszok, kerültetek már komoly verekedésbe?

Figyelt kérdés
Ha kerültetek milyen volt, mi történt és ki győzött a végén?
2011. aug. 11. 10:27
1 2
 1/14 anonim válasza:
86%
nem kerültem de láttam már komoly balhát aminek rendőrség lett a vége
2011. aug. 11. 10:29
 2/14 anonim válasza:
43%
nem kerültem de láttam már komoly balhét aminek rendőrség lett a vége
2011. aug. 11. 10:29
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

16 évesen (lány létemre) rám támadtak az utcán. Sajnos kórház és rendőrség lett a vége.

A pláne az volt benne, hogy a támadóm (egy 20on éves férfi, akit életemben nem láttam előtte) úgy vallott, hogy én kezdtem az egészet (szerinte leütöttem).. persze nem hittek neki a rendőrségen, elég sok balhés esete volt már..

2011. aug. 11. 10:41
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem én hanem az egyik rokonom. Lassan egy éve történt hogy az egyik osztálytársa beszólt neki meg játszotta az eszét és a rokonom meg neki ugrott. Annyira verekedtek hogy a rokonomnak eltört a keze és felszakadt a szemöldöke a másik átrepült vagy 2 padon és betört a feje. 15 éves fiú
2011. aug. 11. 10:42
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Elsőben. Én kerültem ki győztesen. Másodikban, akkor is én kerültem ki győztesen. A csaj meg megérdemelte amit kapott. Legalább megtanulta kivel van dolga. Igaz, mindkétszer ofői beszélgetés, meg igazgató helyettesi iroda lett a vége. :D

Egyébként csendes lány vagyok, de ha felbosszantanak, dühbe gurulok.

2011. aug. 11. 11:08
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Ó, középiskola. Mielőtt valaki félreérti. :P
2011. aug. 11. 11:09
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Én még nem :) Nem igazán vagyok verekedős típus, sőt veszekedni sem szeretek és általában nem is szoktam. De én is voltam már nagyobb verekedésnek a szemtanúja,amiből aztán rendőrségi ügy lett.
2011. aug. 11. 11:32
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

Volt egyszer Tunéziában a nyaraláson. Természetesen én (aki ráugrott a 75 kilójával :D) nyertem. Szemétkedett , gondoltam megverem. Nekirohantam, eldölt, elkezdte tépkedni a hajam (fiúval verekedtem) én meg herén vertem, felemeltem a fejem fölé jó gyorsan (kb 30-40 kiló lehetett a gyerek és nem vízben voltunk) majd beledobtam a medencébe háttal. Hozta a haverjait azokat is megvertem. 3-an voltak, nekem semmi bajom sem lett. Közülök az 1-nek szép vörös lett a háta az eséstől a többi meg kék-zöld foltos lett.

Németek voltak és értettem mit mondanak mert tudok németül.

Ja és ők támadtak.

2011. aug. 11. 11:36
 9/14 anonim ***** válasza:
71%
Az ők támadtakot úgy értem hogy meglöktem hogy hagyja abba de nem és rámtámadt
2011. aug. 11. 12:07
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
Mi számít komolynak? Mert olyanba már igen, aminek pszichomókussal való eszmecsere lett a vége (senki sem nyert, mert szétválasztottak minket), de rendőrségi ügy hál'istennek egyikből sem lett.:D
2011. aug. 11. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!