12-14 éves fiúk! Ti csípitek a nem túl komoly lányokat?
Figyelt kérdés
Nem az olyat, aki röhögőgép, de nem is túl komoly, érti a viccet. A ruhái meg teljesen egyszerűek és egész csinos.
13/L
2010. dec. 5. 17:26
1/9 anonim válasza:
Pont ilyesmivel akarok összejönni! :) 14/F
2010. dec. 5. 17:34
2/9 anonim válasza:
Hát a röhögőgép a legrosszabb amúgy meg az öltözködés ha nem fiús akkor jó.Igen csípem14/f
2010. dec. 5. 17:35
3/9 A kérdező kommentje:
és az nem baj ha majdnem csak fiú barátai vannak? mert nekem csak azok, de nem hinném, hogy fiús lennék mert egy legjobb barátnőm van azért
2010. dec. 5. 17:40
4/9 anonim válasza:
Olyan lehetsz mint én, csak én 14 éves avgyok, és nagy a mellem. :S 1 lány barátnőm van, nem nagyon vagyok oda a lány barátokért, mert 2 nővérem van... Én sokat mosolygok, de nem röhögök. Am általában bejövősek az ilyen lányok (magamról tudom) -nem vagyok beképzelt, csak enyhén egoista :D:D-
2010. dec. 5. 17:56
5/9 anonim válasza:
Igen csípem,de nem csípem azokat a lányokat akik ilyesmiket kérdeznek itt :):)
Nem zavart soha ha egy lány röhög,sőt,szeretem a barátnőm is ilyen és olyan jó kedvem lesz mindig tőle,mondjuk ha kell tud komoly lenni,de miért is kéne??
Az meg,hogy milyen neműek a barátai hát..mindegy addig míg nem másznak rá..
2010. dec. 5. 18:14
6/9 A kérdező kommentje:
A barátaim nem másznak rám.. Szerencsére. Mondjuk a mostani fiú, aki kerülget ő is a haveri köröm része, de ő már régóta tetszett is
2010. dec. 5. 19:55
7/9 anonim válasza:
Szeretem a komolytalan lányokat ;) , főleg ha bevállalósak .
13/f
2010. dec. 6. 13:27
8/9 anonim válasza:
14/L vagyok ;)
igaz én röhögőgép vagyok XDDD
van két legjobb barátnőm akikkvel 11 éve elválaszthatatlanok vagyunk ;)) Majdnem mindenben ugyanazok vagyunk. megyünk egymás hülye feje után :D
és nekünk is csak fiu barátaink vannak mert a lányokban már nem bízunk meg mert pletykűlnak meg ha valami van már egyből kavarnak -.- ezért inkább fiukkal vagyunk mert ők nemkavarnak bele általában minden hülyeségbe :))
bár nem fiu vagyok bocsánat :))
amugy azt vettem észre hogy ez nem kizáró ok a fiuknál :))
bár még csak egy barátom volt de lett volna jelentkező ;):D
remélem segíthettem :)
14/L
2010. dec. 6. 17:50
9/9 A kérdező kommentje:
Egész jó tanuló vagyok, de azért benne vagyok a hülyeségben :D De a nem túl durvákban, mint pl. fejre állítottuk a kamerát, és pillanatragasztóreklámot csináltunk xD Két gyökér csinált egy "listát" és én lettem a suli 2. legjobb csaja -.-" az ilyenekkel mit csináljak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!