Kamaszok, kerültetek már komoly verekedésbe?
Figyelt kérdés
Ha kerültetek milyen volt, mi történt és ki győzött a végén?2011. aug. 11. 10:27
11/14 anonim válasza:
Még nem verekedtem sosem :D kerülöm az ilyeneket inkább, jobban is jár az illető mert vannak "beteg" gondolataim néha és lehet többet nem kelne fel. Iskolánkban sok verekeséd volt csaj csajjal is volt meg az osztályunkban is volt 1 durva verekedés mikor oszttársam székkel verte a gyereket :)
18f
12/14 anonim válasza:
attól függ, mi számít durvának. a román osztályos fiúk ötödikben mindig vertek, 2 komolyabb volt:
1.nem akartak kiengedni a WCből, csak ha adok 10 lejt(kb.630 ft), meglöktem az egyiket, 3 métert hátrált a falig, a többiek odamentek, én meg spuliztam az osztályba, de azért kaptam én is rendesen...szép lett a háta:P
2.szétrugdosták a bokámat, úgy, hogy 1 hétig nem álltam rá, kék-zöld lett a lábam és a hátam
12/L, partium
13/14 anonim válasza:
Nem. Mert mindig ütöttem 4-5-öt egymás után és az ürge kifeküdt. Komolyan. 5-ször történ ilyen iskolába. Oviba úgy 20szor. Akkor is hasonló volt a helyzet. Csak egyszer kaptam ki de akkor ketten jöttek még oviba.
14/14 anonim válasza:
Én egyszer verekettem ők 2 en voltak persye voltak barataim is ott... de nem segitettek.Ugy el vertek hogy 2 napot csak ugy tudtam mint a qurva járni x lépéssel meg a terdeim be fuccsolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!