Van olyan kaja amit mindenki szeret? :D ha van, mi az?
Figyelt kérdés
én a kenyérre tippelek bár lehet van olyan aki még azt se szereti :/2011. aug. 25. 22:21
3/30 anonim válasza:
szerinem olyan ételt nem tudsz mondani amit mindenki szeret. párom pl ki nem állhatja a palacsintát :P
4/30 anonim válasza:
Nincs olyan: a vegetáriánus nem eszik húst, sokan gombát, sokan májat, arab pl. disznóhúst, én meg a macskát nem szeretem...
6/30 anonim válasza:
Ilyen kérlek szépen, nem létezik. Vagy allergiás, vagy vega, vagy nem eszik ezt-azt, stb... Szóval akármilyen társaságba mész, ezek közül mindig akad legalább egy.
7/30 anonim válasza:
szerintem kiskorában mindenki ette a körmét ..és még senki sem panaszkodott az íze miatt
8/30 anonim válasza:
krémes..Tud valaki ellenállni egy jó krémesnek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!