Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy legyek olyan lány/nő...

Hogy legyek olyan lány/nő akit mindenki szeret?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Olyan úgyse tudsz lenni, hogy mindenki elfogadjon, mindig lesz valaki, akinek nem vagy szimpatikus, de ez így természetes.
2010. márc. 15. 19:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ember nem létezik.
2010. márc. 15. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek, de azokra van egy külön szó... :P
2010. márc. 15. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Olyan soha nem leszel, mert ilyen nem létezik. Mindig lesz olyan, aki nem kedvel.
2010. márc. 15. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Én is mindíg ,mindenkinek meg akartam felelni és MINDENÁRON azt szerettem volna, hogy szeressenek ,senkit ne bántsak meg,mindíg jó kislány legyek,és stb...

Sajnos akkor is voltak sokan,akik azért utáltak,mert irigykedtek, hogy én olyan pozitív kisugárzású vagyok,mindíg jó a kedvem és mindent el szerettek volna követni, hogy ne legyen az.-Aztán sajnos az én életemben is voltak dolgok,mikor jó lett volna, ha megkérdezik,az a sok ember,akit sosem bántottam meg és minden karácsonykor,mint egy csahos kiskutya küldtem az sms-eket és névnap nem maradt ki úgy,hogy ne gondoltam volna mindenkire..-meg nem kérdezték ezek a drága ismerősök, hogy ugyan már mi van velem?És szépen lassan elkezdtem figyelni az embereket magam körül...-Először azt,hogy ha én nem küldök ünnepekkor smst,e-mailt,akkor kapok-e?-hát el kellett,hogy szomorodjak,mert egyet sem...--hangsúlyozom egyetlen egy e-mailt,sms-t sem kaptam...aztán nem érdeklődött senki sem,hogy mi van velem,élek-e még?-Na itt jött el a fordulópont az emberekhez való viszonyomban-senki nem érdekel a páromon kívül,és nem akarok barátokat és nem akarok senkivel kedves lenni,mert nagyon sok energiám volt ebben és egyáltalán-HOL VANNAK AZOK AZ EMBEREK???????-Akkor meg miért akartam én,hogy mindenki szeressen??????-ÉRTED?Ne szerssenek,az úgyis szeret,aki tiszta szívből szeret, s neki nem kell kedveskedned,mert ő a Te lelkedet szereti,és Te az ővét...picit hosszúra sikeredett a hozzászólásom, de le kellett írnom, hogy meg tudjam értetni Veled,hogy nem kell, hogy szeressenek...

2010. márc. 15. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Kiállsz a sarokra
2010. márc. 15. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Légy ezerszer jobb,mint Jézus,mert sokan nem kedvelték őt sem.
2010. márc. 16. 16:48
 8/9 anonim válasza:
kínos megfelelni vágyás. Szánalmas... Kérj orvosi segítséget. Vagy legyél orbitális nagy kurv@
2010. márc. 19. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Rossz hirem van,ez nem fog sikerülni.bármit csinálsz nem fogsz tudni mindenkinek megfelelni.írják itt Jézus példáját,én nem vagyok vallásos de annyit tudok rola,hogy ő az emberek iránti szeretetét a végsőkig elvitte,és még neki sem sikerült.megprobálhatsz benyalni mindenkinek de akkor meg ott lesznek azok az emberek akik utálják a nyalógépeket....
2010. ápr. 5. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!