Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nemnagyon van beszédtémám az...

Nemnagyon van beszédtémám az emberekkel nemtom miért de szeretnék énis középponti emberke lenni akit mindenki szeret és szerintem ezt a dumával és a viselkedéssel érhetném el? . Ebben kérném a segítségeteket

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Hát ha a beszéded is olyan, mint az írásod, akkor elsősorban azon kéne változtatni. Központozás!!! Beszédben hangsúlyváltoztatással.

Ez már segít a dumádon, ha érthetőbben beszélsz, már van esélyed a középpontba kerülni.

2011. jan. 6. 10:13
 2/4 anonim válasza:
Olvass sokat, légy tájékozott. Így minden témához hozzá tudsz tenni valami értelmeset, esetleg a beszélgetés irányítását is át tudod venni.
2011. jan. 6. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Manapsag egyre tobben tesznek fel ilyen kerdeseket.

Az a baj tudod, hogy vannak dolgok, amire egyszeruen szuletni kell. En is ebben a helyzetben vagyok, de en rajottem, hogy nem velem van a baj, hanem a tarsasaggal. Szerintem ha belekenyszerited magad egy olyan szerepbe, ami nem te vagy, azzal csak rosszabbat teszel. De ez csak az en velemenyem.

2011. jan. 6. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 3. válaszolóval, szerintem is társaságfüggő.

Én is sokáig próbálkoztam a beszédes középpont szerepével, ám ez nem mindenhol sikerült. Például az osztályomban -ahova ugye sok más érdeklődésű ember jár- nem mindenkivel találom meg a közös hangot, ennek következtében nem igaz vannak közös beszédtémáink. Azonban egy másik baráti társaságommal, akik mind másik suliba járnak, sokkal jobban kijövök, és állíthatom, hogy ott talán én vagyok a társaság (egyik) középpontja, mert olyanok az emberek, akikkel van közös témám, és sokat tudunk beszélgetni.

És szerintem ez így normális, rájöttem, hogy teljesen felesleges erőlködni és megjátszani magad, mert abból jó nem fog kisülni.

2011. jan. 6. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!