Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi tennétek, ha egy vadidegen...

Mi tennétek, ha egy vadidegen ember kérné a segítségeteket?

Figyelt kérdés
Ez az ember elmeséli hogy drogos alkoholista munkanélküli lelkibeteg...stb. Mit tennél, mit mondaál, mivel segítenél?
2010. máj. 16. 17:55
 1/3 anonim válasza:

én lehet,hogy segítenék, néha elég az is,hogy valakinek kiöntse az ember a szívét, akit nem is ismer..

megkérdezném,hogy hogy kezdődött..

nekem van 1 ilyen haverom, néha sír,hogy ez meg az van.. de nem tudom sehogy erről a dologról lebeszélni..

max. azzal segíthetnél,hogy végighallgatod, és megmondod neki, kérjen kívül állóktól segítséget, te nem fogod tudni leszoktatni, se az alkoholról, se a drogtól, napi 24órában nem lehetsz ott mellette.. ajánlj neki egy alkohol és drogelvonót.

2010. máj. 16. 18:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok vele,mint az előző..nagyon szépen megkérném,hogy a saját érdekében keresse fel az elvonókat,mielőtt még rosszabb lesz..úgy már könnyebben tud munkahelyre is beilleszkedni,és csak így jöhet helyre az élete!Én el is kísérném,mert magától bizony nem fog elmenni,legfeljebb az első kocsmába!!!
2010. máj. 16. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:
megmondanám neki, h keressen fel egy erre specializálódott intézetet/szervezetet...én nem tudok neki segíteni...mégis hogy? egyébként is elítélem az ilyen embereket...én is voltam már k.rvanagy szarban lelkileg, mégse lettem se drogos, se alkoholista
2010. máj. 17. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!