Elmondaná nekem valaki, hogy mit szeret mindenki ezen a számon?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=WzdR3zOGVO8&feature=related
Ebben most őszintén mi olyan jó? Facebookon minden 2. ismerősöm ájuldozik tőle... ilyet én is tudok csinálni, ha valaki nyom nekem egy ütemet én meg nyomogatok két gombot szintetizátoron. Én nem uszítani akarok, egyszerűen szeretném megérteni azt, ami úgy tűnik, magas nekem...
2011. ápr. 11. 21:16
1/9 anonim válasza:
Este jó hallgatni, amikor meg akarsz nyugodni, ez a szám pont erre jó.
2/9 anonim válasza:
Jó hallgatni, ennyi. Tudod, a kevesebb néha több.
4/9 anonim válasza:
Szerintem gagyi. Nem is gagyi, egyenesen szar, divatzene, tíz másodperc után ki kellett nyomnom.
5/9 anonim válasza:
Én sem értem, mit szeretnek. Szerintem unalmas, lagymatag, semmitmondó.
6/9 anonim válasza:
se szöveg se semmi... szar gépies valami... és pont belerondított a Pokolgépbe amit hallgattam :@ :D
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Kérdésre kérdéssel NEM válaszoltál. Amúgy abban, amit linkeltél sincs több fantázia, de azért legalább van benne valami.
2011. ápr. 13. 18:35
9/9 anonim válasza:
Véleményem szerint ez a szám ha nem is megnyugtat, de "kikapcsol". Ilyen "kikapcsolásra" sport - különösen az aerob mozgás - kapcsán lehet szükség. A lányoknak jól lehet rá pl. aerobikozni, kerékpárosoknak tekerni, bokszolóknak ugráló-kötelezni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!