Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mindenki szeret falun lakni?

Mindenki szeret falun lakni?

Figyelt kérdés

Senkit nem idegesít rajtam kívűl, hogy be van zárva?? hogy buszokhoz van kötve??

És hogy ha megkíván valamit, vagy szüksége lenne valamire, nem mindig van kedve elkészülni, buszra várni, majd visszabuszra, és egy dolog miatt elcseszni órákat?

Mert pl éppen auto papírjai le vannak járva..ha nem lenne , talán lehetne vele utazni.

De ha nem is lenne lejárva, még akkor is...nem lehet mindig bemenni vele egy dologért..

itt semmi nincs...van egy-két bolt, amíg be is zárnak 4 kor.

És ha utána kell valami??

Mondjuk van ami, addig is hiába kell, mert nem árulnak...

2009. ápr. 25. 10:34
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
ÉN is gyakran így érzem magam. Legszivesebben azonnal elindulnék vhova, csak hogy nem itt kelljen a faluban unatkozni. Nem nekem való ez a hely, sokkal jobban érezném magam egy pörgős városban. Amint tehetem költözni is fogok.
2009. ápr. 25. 11:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is falun laktam, de soha nem is tudnék nagyvárosban, esetleg egy kis városban, de akkor is csak kertes házban! Nálunk 6-7-ig vannak nyitva az élelmiszerboltok, szombaton 2-ig és vasárnap is 12-ig. A munkahelyem is itt van, a házunktól 5 perc alatt odaérek biciklivel. Jó a levegő, csendes a környék! Nekem csak erre van szükségem!
2009. ápr. 25. 11:27
 3/12 A kérdező kommentje:

azért örülök, hogy nem vagyok egyedül....anyám azt hiszi igen...

mivel neki is erre van szüksége, hogy itt éljen az unalomban...

de nekem nem erre van :) :(

2009. ápr. 25. 11:45
 4/12 anonim válasza:
100%
Az első válaszoló vagyok. Félreértés ne essék, én is szeretek itt lenni, szeretem a nyugalmat, a csendet meg hogy itt mehetek sétálni, biciklizni a természetbe. Csak azt nem, hogy itt az év 365 napján csend és nyugalom van.
2009. ápr. 25. 13:53
 5/12 tade ***** válasza:
Szia. En is nagyvarosban nottem fel. Soha nem tudtam volna elkepzelni, hogy falun eljek. Most felnott fejjel, a fel karomat odaadnam egy csaladi hazert, nagy kerttel, fakkal, nyugalommal, hogy este kiulok es hallgatom a madarakat, hogy elvezem a termeszetet. Bar kikoltoztem kulfoldre egy nagyon pici varosban elek, ezen belul is a varos szelen, ami tele vam zoldovezettel, de nem ugyanaz.
2009. ápr. 25. 14:16
 6/12 A kérdező kommentje:

jó, azt meg is értem, hogy megállapodva gyerekkekel, tombolás után erre vágyik valaki...

De az akkora nagy baj h nekem 21 évesen ez túl lehangoló, és kötött??

2009. ápr. 25. 14:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Én egy 60ezres városban élek,éltem mindig is,én viszont tanyára vágyok.Nem a falu szélére,hanem egy igazi tanyára.

Amint lehetőségem lesz rá meg is fogom lépni és leköltözök.

A lakásomból fenmaradó pénzből meg veszek egy kis manzárd lakást Pesten és így kiélvezhetem mindegyik vágyamat!

2009. ápr. 25. 14:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Utolsó,lemaradt!

Amúgy 24 éves vagyok és komlyan gondolom!

2009. ápr. 25. 14:38
 9/12 A kérdező kommentje:

Bocs, de nem az volt a kérdésem, hogy szeretne -e valaki ott lakni, hanem ha ott van szereti-e.

Mert ott élni 18-20 évesen is legalább elég nyomasztó lehet.

Ezt a választ nem tudom mire vélni.

2009. ápr. 26. 10:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor foggd magad költözzél el. Remélem eddigre már megtetted. Hisztis p*csa
2011. ápr. 6. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!