Mindenki szeret falun lakni?
Senkit nem idegesít rajtam kívűl, hogy be van zárva?? hogy buszokhoz van kötve??
És hogy ha megkíván valamit, vagy szüksége lenne valamire, nem mindig van kedve elkészülni, buszra várni, majd visszabuszra, és egy dolog miatt elcseszni órákat?
Mert pl éppen auto papírjai le vannak járva..ha nem lenne , talán lehetne vele utazni.
De ha nem is lenne lejárva, még akkor is...nem lehet mindig bemenni vele egy dologért..
itt semmi nincs...van egy-két bolt, amíg be is zárnak 4 kor.
És ha utána kell valami??
Mondjuk van ami, addig is hiába kell, mert nem árulnak...
azért örülök, hogy nem vagyok egyedül....anyám azt hiszi igen...
mivel neki is erre van szüksége, hogy itt éljen az unalomban...
de nekem nem erre van :) :(
jó, azt meg is értem, hogy megállapodva gyerekkekel, tombolás után erre vágyik valaki...
De az akkora nagy baj h nekem 21 évesen ez túl lehangoló, és kötött??
Én egy 60ezres városban élek,éltem mindig is,én viszont tanyára vágyok.Nem a falu szélére,hanem egy igazi tanyára.
Amint lehetőségem lesz rá meg is fogom lépni és leköltözök.
A lakásomból fenmaradó pénzből meg veszek egy kis manzárd lakást Pesten és így kiélvezhetem mindegyik vágyamat!
Utolsó,lemaradt!
Amúgy 24 éves vagyok és komlyan gondolom!
Bocs, de nem az volt a kérdésem, hogy szeretne -e valaki ott lakni, hanem ha ott van szereti-e.
Mert ott élni 18-20 évesen is legalább elég nyomasztó lehet.
Ezt a választ nem tudom mire vélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!