Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mindenki szeret falun lakni?

Mindenki szeret falun lakni?

Figyelt kérdés

Senkit nem idegesít rajtam kívűl, hogy be van zárva?? hogy buszokhoz van kötve??

És hogy ha megkíván valamit, vagy szüksége lenne valamire, nem mindig van kedve elkészülni, buszra várni, majd visszabuszra, és egy dolog miatt elcseszni órákat?

Mert pl éppen auto papírjai le vannak járva..ha nem lenne , talán lehetne vele utazni.

De ha nem is lenne lejárva, még akkor is...nem lehet mindig bemenni vele egy dologért..

itt semmi nincs...van egy-két bolt, amíg be is zárnak 4 kor.

És ha utána kell valami??

Mondjuk van ami, addig is hiába kell, mert nem árulnak...

2009. ápr. 25. 10:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én mindig is falun laktam.

Városban csakis kertes házban laknék, nem tudnám megszokni a panelt ahol csak egy kis tároló van, és a kocsid mindig az utcán áll.

Nálunk 7-8ig vannak nyitva a boltok, a város 10km-re van és viszonylag sűrűn járnak a buszok de ha nincs kedvem busszal menni akkor bemegyek motorral.

2011. júl. 9. 19:51
 12/12 anonim válasza:
Én 17 vagyok, de nekem a falu is túl zsibongó, 18 leszek irány a tanya.
2022. aug. 12. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!