Miért van az, hogy mindenki a sorsát átkozza, ahelyett hogy változna?
mert az kényelmesebb.
egy vicc, férjem mesélte:
-Miért kell az embernek megházasodni?
-hát mert mindenért csak nem lehet a kormányt hibáztatni...
Mert buták.
Szerintem változni/változtatni sem nehéz egyáltalán. Csak el kéne kezdeni, de a sok besz*ri ember még csak bele se mer kezdeni. De hát ő bajuk.
A vicc nagyon ott van:)
ha már szerelem, szex, akkor arra gondolsz, hogy miért nem jön össze a csajokkal, miért nem néznek rám nőként a srácok.
Nem kéne nagy változás. Régen én is csak néztem a csajokat és rinyáltam, hogy nem jönnek oda hozzám és vallanak szerelmet a villamoson. Persze görcsösen kerestem a leendő barátnöket.
Egy időben elkezdtem bulizni járni (havi max 2, 1 évig tartott az időszak) és rájöttem, hogy szinte bármelyik csajt meg lehet kapni. Tudatosan én sem tudtam megváltozni, kellett hozzá valami belső lökés. Azóta tudom, hogy régen mi volt a rossz.
nem mindenki és nem mindig! nyilván ha már nagyon összecsapnak a hullámok akkor jól esik és talán még hasznos is, persze csak néha.
amúgy meg ez egy ilyen oldal.
Mert néha vannak olyan külső körülmények, amik igencsak megkeseritik az életedet, mégsem változtathatsz rajtuk.
Ilyen esetben mi mást tehetnél, minthogy átkozódsz?
Semmi sem lehetetlen, csak tovább tart...
Szerintem az ilyen emberek nem is akarnak megváltozni, csak siránkoznak meg sajnáltatják magukat. Aki változtatni akar, az fog is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!