Nem szeretnék most nagy port kavarni, én tényleg egyik oldalon sem állok. Sem a rasszistákén, sem a "támadottakén". Egyszerűen csak szeretném megérteni az emberek gondolkodásmódját.
Tudom, hogy a sztereotípiák általában valós tényeken alapulnak, de mindig mindenhol vannak kivételek. Egyszerűen nem értem hogy pl. a feketékkel mi baja van néhány embernek? Ők nem egyenlőek a fehérekkel? Miért lett ekkora ellenségeskedés a fajok között?
Nem védem egyik álláspontot sem és semmit nem próbálok bizonygatni, csak egyszerűen hidegen hagy hogy ki honnan jött vagy milyen a bőrszíne, engem maga az EMBER érdekel. Mások nem így vannak vele? Miért kell már az elején ítélkezni?
Szerintem aki normális, épelméjű, intelligens ember NEM rasszista!
2011. aug. 6. 20:31
22/40 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást (19:33), hát ezért költöztünk el otthonról...szégyen.
2011. aug. 6. 20:36
23/40 anonim válasza:
utolsó válaszoló, hát igen... ez szomorú, itt látni annak az arányát, hogy rasszisták 40%... am. én felpontoztalak:)
2011. aug. 6. 20:54
24/40 anonim válasza:
Én már szerencsére nem fogom megérni, de sajnos a fiam igen, amikor majd legkésőbb 20-25 év múlva néhány milló afrikai éhező néhány bunkósbottal agyonveri majd fél európát, benne a sok antirasszista emberrel akik nem ütnek meg feketéket!
:(
2011. aug. 6. 20:57
25/40 anonim válasza:
Utolsó, az, hogy nem vagyok rasszista, nem azt jelenti, hogy hagyom magam bunkósbottal agyonverni, hanem azt, hogy nem reagálok érzelmileg (gyűlölettel) egy adott dologra, mert ennél magasabb szinten vagyok.
2011. aug. 6. 21:03
26/40 anonim válasza:
20:36
Nem azért pontoznak le, mert színes bőrű párod van, hanem azért, mert úgy nyilatkozol a kicsiny népünkről, mint akik ok nélkül lennének ilyenek. Mintha nem ismernéd a történelmünket, mintha nem tudnád, hogy az idegenek miatt tartunk most ott, ahol. Továbbá provokálsz is.
Mellesleg megjegyzem, ha normálisan viselkedtetek, akkor nemigen volt baja senkinek sem veletek.
2011. aug. 6. 21:15
27/40 anonim válasza:
A rendes cigányokkal (a 100 tagú cigányznekar tagjai) nincs bajom.De az én pénzemből élő nem dolgozókat utálom.
2011. aug. 6. 21:49
28/40 anonim válasza:
Én pl. annak tartom magam viszont egyáltalán nem utálok valakit azért mert más színe van. Viszont nagyon szúrja a szemem mikor egy földön amiért ezer évig kűzdött a magyar ember tőle teljesen idegen kúltúrát képviselő emberek jelennek meg és arányuk az idő múlásával egyre nagyobb az őslakossághoz képest, ez az ami engem nagyon zavar és ez szerintem nem bűn!!
2011. aug. 6. 22:11
29/40 anonim válasza:
Én nem vagyok rasszista. Szociális munkásként elég érdekes lenne, ha az lennék :)
2011. aug. 6. 23:52
30/40 anonim válasza:
Nem vagyok rasszista. Volt egy fekete barátom is, de apa eladta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!