Létezik még valaki, aki nem rasszista?
Nem szeretnék most nagy port kavarni, én tényleg egyik oldalon sem állok. Sem a rasszistákén, sem a "támadottakén". Egyszerűen csak szeretném megérteni az emberek gondolkodásmódját.
Tudom, hogy a sztereotípiák általában valós tényeken alapulnak, de mindig mindenhol vannak kivételek. Egyszerűen nem értem hogy pl. a feketékkel mi baja van néhány embernek? Ők nem egyenlőek a fehérekkel? Miért lett ekkora ellenségeskedés a fajok között?
Nem védem egyik álláspontot sem és semmit nem próbálok bizonygatni, csak egyszerűen hidegen hagy hogy ki honnan jött vagy milyen a bőrszíne, engem maga az EMBER érdekel. Mások nem így vannak vele? Miért kell már az elején ítélkezni?
Köszi szépen mindenkinek.
aha, azért ne akard megmondani nekem...
legyél rasszista, én meg nem vagyok az. tudom, a rasszistákra nem hat semmilyen észérv. na, ez viszont is igaz. :P úgy hogy szerintem nem érdemes szót csépelni rá.
Én sem szeretem az "álszent emberijogvédősdit", ezért próbáltam már az elején leszögezni, hogy csak a véleményekre vagyok kíváncsi mert szeretném megérteni a dolgot. Ez valamennyire sikerült, úgyhogy köszönöm.
Részben majdnem mindenkivel egyetértek (ez kicsit körülményes, de ez van :D).
Én sem értem, hogy miért van ennyi rasszista. Azt sem értem, hogy ezek a rasszisták miért utálják a magyarokat és miért irtják őket már 100 éve.
Jómagam tisztán látó és gondolkodó ember vagyok. Persze az átlag (elbutított) ember és a másik oldal egyből antiszemita, rasszista féregnek kiállt ki. Pedig én mindig szépen hangnem és éverekkel alátámasztva beszélek. Na ők a rasszisták! Nem pedig mi, magyarok.
Milyen elején télkezünk? Ezt már több száz éve csinálják a cigányok és zsidók.
És én nem utálom őket, mivel azt tiltja a kereszténység. Én csak nem tűröm meg a létezésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!