Mi lenne a reakciód ha a buszról egy kb.5-6 éves cigány
gyerek mutogatná neked a középső újját?
Figyelt kérdés
Amikor észrevettem, hogy egyfolytába ezt mutogatja, elkaptam a tekintetem. Úgy csináltam mintha meg se láttam volna. Úgyse tudtam volna mit csinálni, ő a buszon ült, én meg a váróban vártam. Egyébként annyira felháborodtam... Kis taknyos, nekem mutogat. Undorító.
Mert?Ők talán hülyék voltak?Nem értem mit akarsz ezzel,de talán nem is érdekel.
2011. júl. 21. 22:30
32/41 ava87 válasza:
Most hogy jön ez ide? Meghalt valaki? Nem. Egy szemtelen kölyök mutogatta az ujját. Ennyi. Egy gyerek. Nemár, hogy más gyerek nem csinált ilyet még sosem.
Mellesleg én nem "védem" a cigányokat, de egy 5-6 évessel leállni műsorozni, azért az már szint. Hozzáteszem, alattunk 3 évig lakott egy cigánycsalád, a hangosabbik fajtából, éppen eléggé tele volt a bugyrom velük, de nem csinálok ügyet abból, ha egy kiskölyök a középső ujját mutogatja rám a busz ablakából, akár magyar, akár cigány, mivel tisztában vagyok vele, hogy az akkor is csak egy gyerek.
2011. júl. 21. 22:31
33/41 anonim válasza:
De majd felnő.Sajnos.
2011. júl. 21. 22:32
34/41 anonim válasza:
ebben igazad ,van viszont az már nem egy kis ügy ,hogy mit csinálnak a cigányok itt Magyarországon ,amúgy meg szerintem egy 5 éves kisgyerek nem szokott a középső ujjával mutogatni ,ha csak nem tanulta otthon.
Légyszíves ne védjétek már őket ,ha egyszer egyértelmű ,hogy mit csinálnak bűntetlenül
2011. júl. 21. 22:34
35/41 anonim válasza:
Szerintem meg egy 5-6 éves ha cigány ha nem,ne mutogasson ilyeneket,lehet hogy bennem van a hiba,de szerintem egy ilyen idős gyereknek még nem kéne ismernie ezeket a dolgokat,viszont a cigányok ennél sokkal cifrább dolgokat csinálnak gyerekként is,az ilyenek mögött mindíg ott van a közelben beépülve egy "kevés" cáládtag,vagy ismerős ,hogy ha kell szembeszálljanak veled.Amúgy nemtudom ki mondta előttem,hogy nem mer senki a buszon visszaszólni nekik,hát de!szerencsére akad még olyan aki kiáll ellenük,még ha ritka is az ilyen,de azokhoz sajnos nem vagy nem sokan csatlakoznak hogy megvédjenek valakit a cigányoktól,vagy más kötekedőtől:(
2011. júl. 22. 03:22
36/41 anonim válasza:
viszont a kérdésre a válaszom az,hogy én sem csinálnék,semmit vagy ha igen akkor annyit hogy arréb megyek,mert többen lennének mint én,és nem jönnék ki jól a dologból,jártam már hasonlóan és jobban tettem volna ha kussolok..,de láttam olyat is mint amit az előbb írtam,hogy megvédik az embert.
2011. júl. 22. 03:27
37/41 anonim válasza:
Nőj fel a feladathoz, kisfiam!
2011. júl. 22. 08:09
38/41 anonim válasza:
semmi.hülyegyerek.ezt tanulja a felnőtt falkától,mit lehet tőle várni.amúgy meg örülj,hogy nem három kigyúrt kancigánnyal találtad magad szembe....
30/F
2011. júl. 23. 12:51
39/41 anonim válasza:
Volt már ilyen, körbeöhögtem.
2011. júl. 23. 12:55
40/41 anonim válasza:
Velem volt már ilyen. Két taknyos cigány az öregeknek szólt be. Csakhát ők meg nem mertek visszaszólni, magukban meg egymásnak mondogatták, hogy a "kis sz arosok". Én voltam az egyetlen fiatal a buszon. Gondolkodtam, hogy szóljak-e a buszsofőrnek, de rájöttem hogy két kö csög miatt nem kéne megállnia. Megragadtam az egyiket a grabancánál. Na akkor oszt befosott. Elmondtam, hogy letakarodnak a buszról vagy mindenki előtt felképelem. A következő megállónál meg egymást taposták. Érdekes módon nem féltem a "csáládtól" mert azzal a busszal csak akkor mentem először, tehát úgysem találnának rám. Mielőtt bárki megkérdezi, igaz sztori, nem találnák ki ilyeneket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!