Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lenne a reakciód ha a...

Mi lenne a reakciód ha a buszról egy kb.5-6 éves cigány gyerek mutogatná neked a középső újját?

Figyelt kérdés
Amikor észrevettem, hogy egyfolytába ezt mutogatja, elkaptam a tekintetem. Úgy csináltam mintha meg se láttam volna. Úgyse tudtam volna mit csinálni, ő a buszon ült, én meg a váróban vártam. Egyébként annyira felháborodtam... Kis taknyos, nekem mutogat. Undorító.
2011. júl. 21. 21:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
26%

"és te 75%-os ezekszerint ugyanúgy a buszon tartózkodtál és ugyanolyan beszari vagy.

Egyékén egyet értek veled,csak én nem hagytam volna."

Amíg nem nekem szólogat be addig én se csinálok semmit. Nem az én dolgom, majd akkor lesz az ha nekem szól be. (igen tudom ez meg önző viselkedés, de ha egyszer tényleg nem az én dolgom...).

2011. júl. 21. 22:17
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez a mai Magyarország ,1000 évvel ezelőtt még nem büntették volna ha egy ilyen cigány ellen megvéded magad.DE ma már ha védekezel akkor is te vagy hibás ,szóval mindenhogy nekik jó.És nem mondjátok nekem ,hogy amit ők csinálnak az belefér az emberi viselkedésbe mert nem fér bele.
2011. júl. 21. 22:18
 23/41 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, én inkább megyek, mert már hányingerem van ettől a sok kedves "magyar" embertől. -.-"
2011. júl. 21. 22:20
 24/41 anonim ***** válasza:
52%

Ezért fogok a párommal külföldre utazni,csakis ezért.

Szörnyű.Azért örülök,hogy nem mindenki olyan elvakult.

Olyan szégyen,hogy az első válaszolót is lepontozták az igazság miatt.

De gondolom sok roma punnyad a gép előtt,nekik nem kell dolgozni.(én szabin vagyok mielőtt támadnátok)

Mivan a moderátorokkal?Alszanak?Vagy észbe kaptak?

2011. júl. 21. 22:22
 25/41 anonim ***** válasza:
83%
Jajj nehogy már mi legyünk a gonoszak, ez már szánalmas ennyi vak embert ,nem mondom ,hogy minden cigány ilyen ,de 98%-uk igen és persze egy két magyart sem kell félteni.Amúgy meg higyj nyugodtan a tv-nek ,hogy semmi gond nincs velük ez csak rasszizmus egészen addig amíg valakit akit szeretsz le nem szúrnak az utcán minden ok nélkül ,vagy épp téged.
2011. júl. 21. 22:23
 26/41 anonim ***** válasza:
49%
egy hülyével kevesebb....
2011. júl. 21. 22:23
 27/41 anonim ***** válasza:
Na én sem idegesítem magam ezen a témán,sajnos nem válltozik itt semmi:( Szebbeket!
2011. júl. 21. 22:24
 28/41 anonim ***** válasza:
ameddig az emberek nem tesznek ellene és birkák maradnak addig nem is fog semmi változni.
2011. júl. 21. 22:26
 29/41 anonim ***** válasza:
60%

"egy hülyével kevesebb...."

Ezt mondd Marian Cozma és Szögi Lajos családjának...

2011. júl. 21. 22:26
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen őket is cigányok szúrták le mint az emberek 99%-át Magyarországon
2011. júl. 21. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!