Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lenne a reakciód ha a...

Mi lenne a reakciód ha a buszról egy kb.5-6 éves cigány gyerek mutogatná neked a középső újját?

Figyelt kérdés
Amikor észrevettem, hogy egyfolytába ezt mutogatja, elkaptam a tekintetem. Úgy csináltam mintha meg se láttam volna. Úgyse tudtam volna mit csinálni, ő a buszon ült, én meg a váróban vártam. Egyébként annyira felháborodtam... Kis taknyos, nekem mutogat. Undorító.
2011. júl. 21. 21:52
1 2 3 4 5
 11/41 ava87 ***** válasza:
34%

Ne foglalkozz vele. Mellesleg ilyet nem csak a cigánygyerekek csinálnak. Alsós korunkban mi a vonatablakból nyújtogattuk a nyelvünket (akkor még az volt a menő), mert piszokul élveztük, hogy mi fent vagyunk a vonaton, mások meg lent, és nem tudnak ránk szólni.

Ha azt látja rajtad, hogy ez téged felháborít, akkor teljes a siker, elérte a célját. Ha észre sem veszed, akkor nincs meg benne az öröm, hogy fel tudott bosszantani.

2011. júl. 21. 22:05
 12/41 anonim ***** válasza:
75%

Na, rám pedig rámdobálták a nyálas szotyijukat. Azonnal leszálltam a következő megállónál és lentről mutattam egy kabbét és mivel nyár volt, ablak elhúzva és kiabáltam neki hogy büdös cigány k*rva anyád!

16 éves voltam, nem mertem ott visszaszólni, voltak durva kancigányok is, így ezt a módszert választottam, nehogy elkapjanak.

18/L

2011. júl. 21. 22:05
 13/41 anonim ***** válasza:

és te 75%-os ezekszerint ugyanúgy a buszon tartózkodtál és ugyanolyan beszari vagy.

Egyékén egyet értek veled,csak én nem hagytam volna.Mindegy ne menjünk bele.Bocs az off miatt.

2011. júl. 21. 22:06
 14/41 anonim ***** válasza:
87%

amúgy mért nem lehet nyíltan beszélni a kész tényekről?annyira nem értem.

kussba kell maradni,ezt a kérdést is mindjárt törlik:S

Olyan felháborító,hogy nem írhatom le a véleményem,ami igaz az igaz.

Ha nem tetszik tegyenek ellene és ne legyenek ilyenek.

ha-ha szép álom.

pontozzatok le,lekakilom.

2011. júl. 21. 22:09
 15/41 anonim ***** válasza:
75%

Aki meg magyar és kiáll mellettük az gondolom csak tv-be látott cigányt vagy átutazóba,de nekünk itt az ország északi felén minden nap el kell visewlnük az atrocitásokat.

Mindíg, mindíg ,mindíg!

Ne itélkezzetek amíg nem laktok mellettük.

2011. júl. 21. 22:11
 16/41 anonim ***** válasza:
sajnos nem így gondolják 84%-os barátom,mert ők elhiszik a tv népbutító hülyeségeit.Beszűkült az agyuk.
2011. júl. 21. 22:12
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem védik meg a magyarok magukat, mert nagyon türelmesek, jószívűek és persze nem szabad nekik! Ha megvéded magad, akkor mész a börtönbe és ott seggbe gyömöszölnek!

Viszont lesz ez még így sem, már volt rá példa párszor a történelem során, hogy a mi türelmünk sem tart örökké. Akkor aztán lesz ne mulass! :)

A kérdésre válaszolva:

Ez náluk természetes. A puja megszületése után ez az első amit megtanítanak neki.

2011. júl. 21. 22:14
 18/41 anonim ***** válasza:
26%
Nagy Magyar lehetsz az ilyen idióta smile-kall meg a hülye felfogásoddal.
 19/41 anonim ***** válasza:
81%

Én vagyok undorító?Az bezzeg szegény ártatlan cigány aki a magyart leszúrja az utcán ,köpköd,lop,csal,hazudik,verekszik

kötekedik, ó ezzel semmi gond nincs mi?Látom te még csak tv-be láttál cigányt,szerencsés vagy

Had kérdezzem meg Pesti vagy?

20/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem néztek TV-t.

Szolnokon és Nyíregyházán laktam, ha annyira érdekel.

http://www.youtube.com/watch?v=K_Ou8KP3PwE

2011. júl. 21. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!