Mi lenne a reakciód ha a buszról egy kb.5-6 éves cigány gyerek mutogatná neked a középső újját?
Ne foglalkozz vele. Mellesleg ilyet nem csak a cigánygyerekek csinálnak. Alsós korunkban mi a vonatablakból nyújtogattuk a nyelvünket (akkor még az volt a menő), mert piszokul élveztük, hogy mi fent vagyunk a vonaton, mások meg lent, és nem tudnak ránk szólni.
Ha azt látja rajtad, hogy ez téged felháborít, akkor teljes a siker, elérte a célját. Ha észre sem veszed, akkor nincs meg benne az öröm, hogy fel tudott bosszantani.
Na, rám pedig rámdobálták a nyálas szotyijukat. Azonnal leszálltam a következő megállónál és lentről mutattam egy kabbét és mivel nyár volt, ablak elhúzva és kiabáltam neki hogy büdös cigány k*rva anyád!
16 éves voltam, nem mertem ott visszaszólni, voltak durva kancigányok is, így ezt a módszert választottam, nehogy elkapjanak.
18/L
és te 75%-os ezekszerint ugyanúgy a buszon tartózkodtál és ugyanolyan beszari vagy.
Egyékén egyet értek veled,csak én nem hagytam volna.Mindegy ne menjünk bele.Bocs az off miatt.
amúgy mért nem lehet nyíltan beszélni a kész tényekről?annyira nem értem.
kussba kell maradni,ezt a kérdést is mindjárt törlik:S
Olyan felháborító,hogy nem írhatom le a véleményem,ami igaz az igaz.
Ha nem tetszik tegyenek ellene és ne legyenek ilyenek.
ha-ha szép álom.
pontozzatok le,lekakilom.
Aki meg magyar és kiáll mellettük az gondolom csak tv-be látott cigányt vagy átutazóba,de nekünk itt az ország északi felén minden nap el kell visewlnük az atrocitásokat.
Mindíg, mindíg ,mindíg!
Ne itélkezzetek amíg nem laktok mellettük.
Azért nem védik meg a magyarok magukat, mert nagyon türelmesek, jószívűek és persze nem szabad nekik! Ha megvéded magad, akkor mész a börtönbe és ott seggbe gyömöszölnek!
Viszont lesz ez még így sem, már volt rá példa párszor a történelem során, hogy a mi türelmünk sem tart örökké. Akkor aztán lesz ne mulass! :)
A kérdésre válaszolva:
Ez náluk természetes. A puja megszületése után ez az első amit megtanítanak neki.
Én vagyok undorító?Az bezzeg szegény ártatlan cigány aki a magyart leszúrja az utcán ,köpköd,lop,csal,hazudik,verekszik
kötekedik, ó ezzel semmi gond nincs mi?Látom te még csak tv-be láttál cigányt,szerencsés vagy
Had kérdezzem meg Pesti vagy?
Nem néztek TV-t.
Szolnokon és Nyíregyházán laktam, ha annyira érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!