Gyerek (19 éves) hegedül,4. éves a konziban, általában délután 6-tól este pontban 8-ig . Felső szomszéd 0 toleráns, ez is igen nagyon zavarja. Mit tegyek?
Engem nem zavarna, én is hegedülök és a gyermekem is :)
Soha egyik szomszéd sem szólt egy szót sem. (panel szintén)
Nagyon sajnálom, ha ennyire nem toleráns valaki és őszintén mondom, nem is értem.
Veyél egy pár füldugót neki + meséld el neki, hogy a normális emberek sokkal boldogabbak, mint a kötekedő f@szok.....utána meg nem kell vele foglalkoni ;)
amúgy meg költözzünk egy helyre, nekünk a kutyáink ugatnak állítólag éjjel nappal...igaz, még sose kaptuk őket ugatáson a lakásban, meg másfél év után hirtelen pár hete valamiért elkezdtek ugatni állítólag a hülye szomszéd szerint...a normális szomszédaimnk, meg úgy tűnik miond süketek, mert ők nem hallják ;)
Még jó hogy nem lakok panelban mert nem tudnék úgy aludni hogy áthallatszik a szomszéd hegedülése.
Dolgoztam panelban és 2 emelettel lejjebb dübörgött a zene, simán lehetett hallani.
Megértem a szomszédod.
A gyerek gyakoroljon egy garázsban vagy a hegedű órán.
Akkor pláne kibírja az a 2 órát, nem pont akkor alszik vagy dolgozik és kész.
nyilvánvalóan nem tud valaki csak a hegedű órán gyakorolni és ha szimlán csak a hifit bömböltetné ahhoz se lenne semmi köze.
Ennél jóval finomabban szerintem megmondhatod neki.
"A gyerek gyakoroljon egy garázsban vagy a hegedű órán."
Tehát száműzzük a zenét a garázsba egy idegbajos könyvelő miatt.
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!