Meghalt egy àrtatlan 14 éves cigàny gyerek, meggyilkoltàk (ok nélkül) miért nincs nagy dobra verve?
a halott csalàdjàt ismertem néhàny éve.tisztességes roma csalàd.
felhàboritott,hogy amikor egy 13 éves roma fiu késelt(halàleset nem volt)honapokig ezt ràgta mindenki.
most meghalt egy roma gyerek,mégsem hallani sehol kommenteket,semmi nagy hir.
hàt ez hogy na ,nem értem.Fàj a szivem,hogy ilyenek az emberek.közömbösek,egoistàk...
nem mindenkinek szànom ezeket a szavakat,de valahogy ez nem igazsàgos.
RÉSZVÉTEM
Az én városomban napjában 20-30 ember is meghal egy nap. Miért nincs nagy dobra verve?
A köztemető mellett lakok nem messze. Minden nap ~5-10 temetés van.
Miért nincs nagy dobra verve?
És te miért kérdezel hülyeségeket?
Ki a faszt érdekel hogy meghalt egy 14 éves gyerek, függetlenül attól hogy cigány e vagy sem?
Gyermekkórházakban nap mint nap rákos, leukámiás, és még mittomén milyen bajokban szenvedő gyerekek halnak meg!
Miért nincs nagy dobra verve?
Hallod úgy felhúztál idegileg ezzel a kérdéssel, olyat tudnék benyomni neked hogy ott esnél össze!
ÉS AZ SE LENNE NAGY DOBRA VERVE!!!
làtom valami rasszista gyökér lehetsz te is.na irod csak egy gyerek,na bàrcsak a te gyereked lett volna,akkor erre a kérdésre ugyanazt a vàlaszt kaptad volna,amit te nekem irtàl.mit huznàl te be nekem?az akinek a szàjàbol ilyen dolgok ömlenek,mint a tiédböl,az nem lehet jo ember.
nem vitatkozom veled,te csak egy szamàr vagy,és a kérdésem nem hinném hogy felhàborito volt,mert ez nem csak egy gyerek hanem egy cigàny gyerek volt.amit te persze jobban tudsz.
hàt csak annyit kivànok neked,amit te az összes ellenségednek
Teljesen mindegy a származása bárkinek is. 14 évesen meghalni, saját gyereket eltemetni tökmindegy kinek milyen a szine nagyon szomorú.
Azonban ne haragudj, igaza volt az első hozzászólónak is.
Ez az egész csupán csak nézőpont kérdése.
Nekem a 15 éves gyönyörű barátnőm halt meg. A saját anyja folytotta meg párnával a születésnapja reggelén...van igazság? Nincsen!!!!!!!! Az anyja később öngyilok lett...dráma az élet. Ezért aztán érdemes megbecsülni azt, amit az élettől kapunk. Minden együtt töltött perc, óra amit azokkal töltünk akiket szeretünk igazi ajándék....csak az a szomorú, hogy ez alig tűnik fel valakinek.
Vannak cigány barátaim...de nem csodálkozom a többség cigányokhoz való viszonyán.
Rögtön itt a példa a bácsiról, aki kinjában áramot vezetett a keritésébe...igaza volt.
igen, naponta történik ilyesmi, és nincs nagydobra verve, az én ismerősöm kinyírta a szüleit, de sosem volt a híradóban... (amiket az előző vszadó írt, azok is nagyon durvák...:( ) csak valóban az a vicces, hogy arról késelésről meg mindenki tud... szerintem szükség lenne arra, hogy ezt nyilvánosságra hozzák, talán az emberek kicsit toleránsabbak lennének a romákkal szemben...
(nem vagyok cigány, mielőtt valaki ezzel jönne, de ismerek nagyon jó cigány embereket... oké, nem az ész csúcsai, de rendesek, becsületesek)
Egyetértek a második hozzászólóval (egyébként én vagyok az első)
HA ELOLVASTAD VOLNA mait írtam, (vagy csak nem fogtad fel??) odaírtam hogy függetlenül attól hogy az illető cigány e vagy sem!! Úgyhogy nekem ne gyere a rasszizmus szöveggel mert úgy látszik hogy ebben a társadalomban ezzel mindent el lehet inztézni! Csak rá kell mondani hogy neonáci hitlerista akármi, és kész is, nemde?? Na ennyivel te nem fogsz elintézni engem az biztos!
A felháborodásom az hogy te AZT TARTOTTAD lényegesnek hogy cigány volt az a gyerek! A "normális világnézet" szerint nincsen az embernek színei, mert az embernek észre sem kénne venni azokat, mert minden ember egyforma (vagy valami hasonló??? tudnék vitatkozni) de te KÜLÖN kiemelted hogy egy cigányról van szó, ilyen alapon én is mondhatnám neked hogy bunkó rasszista vagy mert azt a gyereket megkülönbözteted etnikum szerint!!
Szóval 100 szónak is 1 a vége: amíg ebben a szutyokban van az ország, a szüleim 2 műszakban dolgoznak és alig kapnak fizetést, nem tudják kifizetni a számlákat, én meg 16 éves korom óta dolgozok még most az egyetem mellett is hogy nekik könnyebb legyen, a nagyanyámnak meg egy kurva hályog levételre már kb tavaly nyár vége óta vár????? Egészségügy nuku???? Apámnak tropás a lába és még őt szidják hogy ilyen hülyeséggel miért járkál orvoshoz? A saját bátyámhoz nem tudok elmenni mert az utazásom oda vissza 6ezer forint lenne, 50%-os kedvezménnyel??? Soroljam még???
Ezeket kéne megoldani nem pedig azon siránkozni hogy ez meg az meghalt mert kurvára leszarom, egyszer mindenki meghal, mindehol meghal valaki, ez egy mindennapos dolog!! Hogy meggyilkolták? Mivan te nem nézel tévét eleget, vagy nemtudom, nem vagy már immunis ezekre?? Múltkor felgyújtottak egy lányt miután megerőszakolták! Egy kést belevágtak egy taxisba pusztán szórakozásból, ott vérzett el az ülésben! Miről is beszélünk? Hagyjad már magad! És jobban is teszed ha nem válaszolsz, meg ne írjon ide senki se szerintem ez egy annyira infantilis idióta kérdés és téma, hagy süllyedjen csak lefele!!
Teljesen egyet értek az ELSŐ hozzászólóval.
Örülök is neki, hogy meghalt eggyel kevesebb bűz terjeng az országban. Tán te is cigány vagy, hogy ennyire zavar, hogy nincs a tv-ben? Ha valaki meghal aki számomra fontos ahhoz senkinek semmi köze ez magán-ÜGY.
Szegény ember aki védte a portáját most letartóztatják mert a cigány öngyilkos lett? Mivel tudott róla, hogy ott áram van öngyilkosságnak bizonyul. Tudtommal nem szegeztek a fejéhez pisztolyt, hogy "HÉ! Ugorj már be"
Különben senkit sem ölnek meg ok nélkül, cigányt főleg nem hinném:D
Szóval pukkadj meg.
Egyet értek én is az első hozzászólóval. És a bácsika esete is felháborított. Nem védheti meg magát az ember senkitől sem, pláne cigányoktól nem.Nekik mindent szabad, mert ők a kissebbség...nagy szart...többen vannak már mint a magyarok. Nekem nem lenne egyikkel se bajom, ha dolgoznának, és nem azt várnák, hogy mi, a dolgozó emberek eltartsuk őket.
És azzal a hozzászólóval is egyet értek, aki szerint úgy tűnik, mintha a cigány gyerek felsőbbrendű lenne, mint egy magyar.Mondana csak ilyet egy magyar egy cigányra!!!De ezt nem szabad...az már rasszizmus és hártányos megkülönböztetés.
Fú, de fel tudnak húzni evvel.Szerinted naponta hány embert ölnek meg a világban? Ok nélkül? És mégsem udsz róla.
Az az ember, akit a cigányok agyonvertek, nem igazságtalanul hal meg???????????Mert véletlen elsodort egy kislány, akinek semmi baja nem lett?Még miközben a földön feküdt és halálra verték, rugdosták, közben is a gyermekeit védte, rájukzárta az autót.(Mert gondolom ezekből "kinézte" azokból még azt is, hogy e gyerekeket is agyonverik)A gyermekei végignézték, ahogy szétrugdossák az apját!!!!Ez mennyire igazságos?????
Ja és még valami: Azrt látni több olyan esetet a tv-ben, amikor cigány öl meg magyart, mert ez fordítva ritkábban fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!