Egy 2-3 éves barna kisfiú elakarta lopni a bevásárlókocsinkat. Szerintetek ez milyen?
Ma az egyik nagy bevásárlóközpontban voltam a húgommal. (Ő 15, én 22 éves vagyok). Már álltunk a kasszánál a sorban, erre odacsapódott egy kisebbségi 2-3 éves gyerek. Beszélni is alig tudott, elkezdte mondogatni, hogy "kocsit, kocsit" és szinte mászott bele a kocsiba. Én naiv először azt hittem csak játszik, kedves voltam vele (volt olyan gondolatom, hogy ha b*nkó leszek, majd itt terem a rokonsága és kifelé menet kapok, meg hát mondom egy ilyen gyerek mit akarhat...) Mire megértettem, hogy el akarja vinni a kocsit visszatolni, akkor már erélyesebben rászóltam, hogy "Nem nem, nem adom oda, menj anyudékat keresd meg mert itt fognak hagyni" Erre még erőszakosabb lett, a tesómmal ketten nem bírtunk vele.
Szörnyű: már az ilyeneket is a lejmolásra tanítják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!