Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy is van ez?! (barna bőr)

Hogy is van ez?! (barna bőr)

Figyelt kérdés

miért van az ha egy lány/nő a sok szoláriumtól barna arra egyből ugranak a pasik,de ha egy lány/nő Roma egyből pfuj büdös c*gány,hiába tanult és ápolt????

valakii magyarázza már el nekem kérem,nem értem a mai embereket...

2011. jún. 12. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát, én a szoliban pirítottakra sem ugrok...

Egy enyhe, természetes barna szín az szép, de aki úgy néz ki, mint aki félig átsült, az nem.

2011. jún. 12. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sok rossz tapasztalatot szereztek az emberek,a c*gányokkal kapcsolatban.Többek közt én is.Ezért egy kalap alá veszik őket.Hiába is bizonyítanának,én soha nem tudnék már meg bízni bennük.Ne haragudj érte.
2011. jún. 12. 13:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy az emberek általánosítanak. Egy roma származásúnak többet kell letennie az asztalra, hogy bizonyítson. Ha jól él, b*dös tolvaj, biztos nem tisztességes úton szerezte, ha meg nem, akkor meg biztos lop, hogy megélhessen - sajnos ez az általános felfogás róluk, hiába vannak kivételek. Nekem is volt már rossz tapasztalatom velük, ugyanakkor nem egy nagyon rendes roma családot ismerek, akikkel az enyém is jó viszonyban van.
2011. jún. 12. 13:47
 4/7 A kérdező kommentje:

nem vagyok roma,csak felmerült bennem ez a kérdés...sok tisztességes roma ember van.volt rossz tapasztalatom már nem is egyel de több jó volt.nem értem az emberek miért általánosítanak,sok roma igen is tiszteséges.érdekes módon Orbánra/Gyurcsányra vagy XY-ra miért nem mondják hogy ő lop???pedig ő igen lop,ők miattuk került ide Magyarország ahova,az embereknek nem gyülölködnie kéne hanem összetartani...

lehet ez hogy ez más tészta de "kitört" ez belőlem...

csak én vagyok ilyen naív és h*lye hogy ezt gondolom?!

2011. jún. 12. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem bőrszín kérdése a magyar-cigány viszony. Lebarnulva is más árnyalatú barna az, az arcvonások is számítanak: mennyire intelligenciát vagy bunkóságot tükröz, gonoszságot vagy jó szándékot.

"Orbánra/Gyurcsányra vagy XY-ra miért nem mondják hogy ő lop???"-de mondják,én is tudok róla, mint sokan, biztosan nem megfelelő helyen forogsz, vagy tájékozódsz.

A szolárimozott vagy mindig napoztatott, lebarnult bőrű öregkorára nagyon csúnya lesz.

2011. jún. 22. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Te nagyon buta vagy ne neharagudj...

Hogy ne mondanánk már a Gyurcsányra és az Orbánra hogy lop? Ráadásul a Gyurcsány zsidó, Orbán meg cigány.

És ez pont tükrözi, hogy nem azért utálunk valakit, mert barna a bőre. Ha magyar, és szolizik szexibb lesz, de egy cigány csajhoz meg az életbe hozzá nem érnék.

2011. jún. 22. 14:09
 7/7 A kérdező kommentje:

én azokra a lányokra gondolok akik a bőrüket majd elégetik a szolival tiszta műk IQ talajvíz alatt stb. és vannak azok a roma lányok akiknek természetes a hajuk,alapból szép barnák,inteligensek,nincs rajtuk semmi mű, tanultak,műveltek

ha ezt a két "csoportot" nézzük biztos hogy a mű lányokat válasszák szívesebben mert hogy ők nem cigányok....

2011. jún. 22. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!