Hogy is van ez?! (barna bőr)
miért van az ha egy lány/nő a sok szoláriumtól barna arra egyből ugranak a pasik,de ha egy lány/nő Roma egyből pfuj büdös c*gány,hiába tanult és ápolt????
valakii magyarázza már el nekem kérem,nem értem a mai embereket...
Hát, én a szoliban pirítottakra sem ugrok...
Egy enyhe, természetes barna szín az szép, de aki úgy néz ki, mint aki félig átsült, az nem.
nem vagyok roma,csak felmerült bennem ez a kérdés...sok tisztességes roma ember van.volt rossz tapasztalatom már nem is egyel de több jó volt.nem értem az emberek miért általánosítanak,sok roma igen is tiszteséges.érdekes módon Orbánra/Gyurcsányra vagy XY-ra miért nem mondják hogy ő lop???pedig ő igen lop,ők miattuk került ide Magyarország ahova,az embereknek nem gyülölködnie kéne hanem összetartani...
lehet ez hogy ez más tészta de "kitört" ez belőlem...
csak én vagyok ilyen naív és h*lye hogy ezt gondolom?!
Nem bőrszín kérdése a magyar-cigány viszony. Lebarnulva is más árnyalatú barna az, az arcvonások is számítanak: mennyire intelligenciát vagy bunkóságot tükröz, gonoszságot vagy jó szándékot.
"Orbánra/Gyurcsányra vagy XY-ra miért nem mondják hogy ő lop???"-de mondják,én is tudok róla, mint sokan, biztosan nem megfelelő helyen forogsz, vagy tájékozódsz.
A szolárimozott vagy mindig napoztatott, lebarnult bőrű öregkorára nagyon csúnya lesz.
Te nagyon buta vagy ne neharagudj...
Hogy ne mondanánk már a Gyurcsányra és az Orbánra hogy lop? Ráadásul a Gyurcsány zsidó, Orbán meg cigány.
És ez pont tükrözi, hogy nem azért utálunk valakit, mert barna a bőre. Ha magyar, és szolizik szexibb lesz, de egy cigány csajhoz meg az életbe hozzá nem érnék.
én azokra a lányokra gondolok akik a bőrüket majd elégetik a szolival tiszta műk IQ talajvíz alatt stb. és vannak azok a roma lányok akiknek természetes a hajuk,alapból szép barnák,inteligensek,nincs rajtuk semmi mű, tanultak,műveltek
ha ezt a két "csoportot" nézzük biztos hogy a mű lányokat válasszák szívesebben mert hogy ők nem cigányok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!