A barna hajú, barna szemű vagy a szőke kék szemű tetszik neked jobban (fiúkról van szó)?
Én a délibb, mediterránosabb fiúkért vagyok jobban oda.
Vagy ami a kedvencem fekete haj és kék szem. :) De a barna hajú barna szemű pasikat jobban megszoktam nézni.
Nekem világosbarna a hajam, és zöld szemem van.
20L
Az igazi latin ferfiak nekem sosem tetszettek, de ettol meg tetszettek kulsore barna haju vagy barna szemuek, de szoke haju, kek szemu fiuk is. A ferjem azsiai, szoval egyik kategoria sem igazan. Nem ez dominal a parvalasztasban ugysem.
En szoke haju, zold szemu no vagyok.
Barba haj, barna szem, vagy barna haj, kék szem jön be nekem, bár biztos, hogy nem ezen fog múlni, de ha már ez volt a kérdés :) A szőke haj-kék szem párosítás számomra nem annyira férfias.
barna hajú, kék szemű lány.
Ezek közül mindegyik jöhet :D
Sötétbarna hajú fiúk tetszenek, de nem feltétlenül a déliek, akkor inkább az északi világos hajúak.
Svédek, dánok, esetleg németek, angolok.
15 lány vagyok, zöldes szemem van és barna hajam.
Barna hajú, barna szemű pasik egyértelműen jobban tetszenek :) Főleg azok, akik némi arcszőrzettel is rendelkeznek.
Én magam: 24/L, barna haj, kék szem (amolyan hófehérke típus, nagyon világos bőrrel, nagyon világos szemmel, nagyon sötét barna hajjal).
Én azt mondom hogy mindenki magához illő párt keressen magának.
Tehát nyilván való hogy a Tiger Woods-Elin Nordgren, Seal-Heidi Klum stb. párosítások elég szerencsétlenek, nehogy ez legyen a példaképetek!
De van pozitív példa is, Dolph Lungrenéknek, Schweinsteigeréknek, Will Smithéknek és sokan másoknak nem ment el az esze.
(Persze az nyilvánvaló hogy a haj és a a szem színe inkább csak egy támpont, de az átlag ember ha ennyit figyelembe vesz, az már önmagában is egy eredmény.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!