Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aki barna bőrű az miért lesz...

Aki barna bőrű az miért lesz egyből cigány?

Figyelt kérdés
A helyzet, hogy nekem elég kreol bőröm van, és már volt, hogy cigányoztak. Dél-Amerikai származású vagyok, anyukám viszonylag elég fehér bőrű, apukám annyira nem így én a kettő között vagyok. Elég rosszul esik, ha cigányoznak, mert semmi közöm hozzájuk, meg nem szeretem ha velük hasonlítanak össze ( nem mintha én utálnám őket) csak nem jó érzés. Nem beszélek úgy mint ők, normálisan öltözködök, szüleim dolgoznak, nem vagyunk valami szegények se.. Szerintetek mit tegyek?
2011. máj. 25. 14:58
1 2
 1/20 anonim válasza:
46%

Lazíts, és vedd dicséretnek!

Engem is néztek már cigánynak, pedig világos szemem van, meg a hajam sem túl sötét, de nagyon kreol a bőröm (főleg nyáron borzasztóan lebarnulok, és ilyenkor ha csak felveszek egy hosszú szoknyát, akkor már megértem a félreértéseket:D

A dicséretet olyan értelemben írom, hogy szerintem a cigányok kifejezetten szép vonásokkal rendelkeznek, és a kreol bőr is nagyon szexi. A probléma másban rejlik.

Szóval amíg a külsőd alapján cigányoznak le, kifejezetten köszönd meg a dicséretet, persze helyesbíts. Gond akkor lenne, ha a viselkedéseddel, életmódoddal szolgálnál rá erre - de mint írtad, ez nem áll fenn.

Egyetemen spanyol szakra jártam, ismertem ott két dél-amerikai leányzót. Irigylésre méltóan szépek voltak, nem kellett nekik hozzá se smink se puccos ruhák, hogy megakadjon rajtuk az emberek szeme. És a pasikra is vonatkozik, hogy szuperül néznek ki.

2011. máj. 25. 15:07
 2/20 valakiakitnemismersz ***** válasza:
49%
Hát őszintén szólva nem túl sokat.
2011. máj. 25. 15:07
 3/20 valakiakitnemismersz ***** válasza:
87%
Hát nem tudom én biztos nem lennék rá büszke mert nekem pont hogy a vonásaik azok amit nem tetszenek nem a bőrük színe.
2011. máj. 25. 15:11
 4/20 A kérdező kommentje:
hát a vonásaim egyáltalán nem hasonlítanak az övéjükre, csakis a bőröm színe miatt cigányoztak.. :)
2011. máj. 25. 15:13
 5/20 anonim ***** válasza:
akkor tényleg jól nézhetsz ki :D
2011. máj. 25. 15:16
 6/20 anonim ***** válasza:
78%

Nekem meg fehér bőröm van, német származású a család, és mégis kérdezték már kétszer is, hogy van-e bennem cigány vér. :D Köze nincs a kinézetemnek pedig a romákhoz. .)

Úgyhogy nyugi, mindenki járhat így. :)

2011. máj. 25. 15:30
 7/20 A kérdező kommentje:
köszi, ez megnyugtat , mert végülis sosem adtam okot, hogy kiérdemeljek egy cigányozást.. :)
2011. máj. 25. 15:31
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy spanyol haver, azt is mindíg cigányozták mikor idejött.

Úgy ment haza, hogy 5 szót tudott magyarul:

Jónapot, köszönöm, hideg, meleg, cigány.

A magyar a kínait is lecigányozná, ha nem lenne húzott szeme.

2011. máj. 25. 15:31
 9/20 A kérdező kommentje:
igen, sajnos..:(
2011. máj. 25. 15:34
 10/20 anonim ***** válasza:

"Jónapot, köszönöm, hideg, meleg, cigány."

Meleg?

Le is melegezték? :)

2011. máj. 25. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!