Aki barna bőrű az miért lesz egyből cigány?
Lazíts, és vedd dicséretnek!
Engem is néztek már cigánynak, pedig világos szemem van, meg a hajam sem túl sötét, de nagyon kreol a bőröm (főleg nyáron borzasztóan lebarnulok, és ilyenkor ha csak felveszek egy hosszú szoknyát, akkor már megértem a félreértéseket:D
A dicséretet olyan értelemben írom, hogy szerintem a cigányok kifejezetten szép vonásokkal rendelkeznek, és a kreol bőr is nagyon szexi. A probléma másban rejlik.
Szóval amíg a külsőd alapján cigányoznak le, kifejezetten köszönd meg a dicséretet, persze helyesbíts. Gond akkor lenne, ha a viselkedéseddel, életmódoddal szolgálnál rá erre - de mint írtad, ez nem áll fenn.
Egyetemen spanyol szakra jártam, ismertem ott két dél-amerikai leányzót. Irigylésre méltóan szépek voltak, nem kellett nekik hozzá se smink se puccos ruhák, hogy megakadjon rajtuk az emberek szeme. És a pasikra is vonatkozik, hogy szuperül néznek ki.
Nekem meg fehér bőröm van, német származású a család, és mégis kérdezték már kétszer is, hogy van-e bennem cigány vér. :D Köze nincs a kinézetemnek pedig a romákhoz. .)
Úgyhogy nyugi, mindenki járhat így. :)
Volt egy spanyol haver, azt is mindíg cigányozták mikor idejött.
Úgy ment haza, hogy 5 szót tudott magyarul:
Jónapot, köszönöm, hideg, meleg, cigány.
A magyar a kínait is lecigányozná, ha nem lenne húzott szeme.
"Jónapot, köszönöm, hideg, meleg, cigány."
Meleg?
Le is melegezték? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!