Aki barna bőrű az miért lesz egyből cigány?
Én kimentem Ausztriába dolgozni. Na, engem néztek ott töröknek, cigánynak, brazilnak, spanyolnak, meg mindennek, csak magyarnak nem. De általában töröknek. (szóval nem, nem mindenütt rögtön cigány, aki barna bőrű. Lehet hogy éppen török. Vagy bármi egyéb.)
Nagyon sötét, sűrű hajam van, szinte fekete, a szemem is sötétbarna. A bőröm se világos, sőt, ilyenkor nyáron szép kreol bőröm van.
Kezdetben zavart, hogy megjegyzést tesznek vagy cigánynak, neadjisten töröknek néznek.
Aztán azt mondtam, csesszétek meg, nem érdekel mit gondolnak rólam vadidegenek, nekem tetszik a bőröm, tetszik a hajam, szerintem sokkal jobb bőr ez, mint a hófehérkéknek. :P nem kell szoli és nem tudok leégni sem. :)
Ahogy elnézem, a pasiknak is bejön a külsőm, azt pedig külön élvezem, hogy nem tudnak engem hova tenni. :P
Csak néznek, hogy ez most honnan pottyant ide. XD
Amúgy később aztán kiderült, hogy a világosabb bőrű kolleginákban - akik kezdetben beszólogattak - volt egy nagy adag irigység is. Ugyanis bármit megtennének, hogy ilyen bőrük legyen, meg hogy szép, egészséges színem van.
Szóval ne törődj senkivel. Változtatni úgy sem tudsz rajta, inkább élvezd. :)
Egyébként biztosan nem lehetsz csúnya, sőt! Én biztosra veszem, hogy sokan inkább irigyek, hiszen van valami egzotikus szépség benned, ami bennük sosem lesz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!