Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna hajból egyből legyek...

Barna hajból egyből legyek szőke vagy fokozatosan?

Figyelt kérdés
Eredeti most a hajszínem ami sötétbarna. Ha szőke szeretnék lenni akkor, hogy csináltassam? Mindenféleképpen fodrászhoz megyek. Először csak melíroztassak és fokozatosan legyen szőke? Vagy festessem be egyszerre az egészet?
2011. febr. 28. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is sötétbarna hajam van. Általában akinek sötét haja van eredetileg, annak nem áll jól a szőke. De ha te annyira akarod, szerintem egyből semmiképp se fejtest be, mert kitudja milyen lesz a végeredmény. Inkább próbál fokozatosan. Mert így egyre világosabb árnyalatú lesz, és talán megtalálod a tökéleteset.
2011. febr. 28. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem lesz először szőke!

Nekem egyszer a sötét szőke hajfesték sötét barnára fogta be az eredetileg szőkés barna hajamat!

Na utána kb fél év volt mire szőke lett!

2011. febr. 28. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez attól függ...ha biztos vagy benne hogy szőke akarsz lenni akkor mehet elsőnek is ...fodrász csinálja...elrontani nem fogja (ez alatt azt értem hogy nem fog egy óriási sötétbarna folt maradni a fejed tetején ha elfogy a festék stb...)

melíroztatni semmi kép ne melíroztass ha az egész hajadat szőkére akarod festetni utána...mert akkor a melír más színű lesz...amit rá kennek a melírozott hajra festéket az ugyan úgy befogja a melír festéket is...szóval ott világosabb lesz... és az már elég idiótán néz ki hogy 2 fajta szőke van a hajadba... szerintem...

de úgyis lehet hogy először befesteted a hajadat világos barna/szőkés árnyalatra...a világos barna szín úgyis sötétebb lesz egy kicsit mert sötét barna a hajad de mégis világos lesz...ha nem tetszik akkor azt még vissza lehet festeni sötét barnára...de a szőkét nagyon nehéz befesteni..úgy ahogy a vöröset is...

jártam már úgy hogy hidrogén szőke festett hajamra vörös hajfestéket kentünk és piros lett belőle :D

a vöröset sem fogja be semmi csak a fekete + ha jön ki a színe akkor már kezd fakó lenni a vörös azt bemelíroztattam szőkítő porral és ilyen répa színű lett :)

2011. febr. 28. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség hogy akinek sötétebb színű a haja csak az állhat jól!A fodrász tudni fogja jól hogy a szőkének melyik árnyalata megfelelő a bőröd színéhez és a szemedhez.Lehet "igényes" szőke az ember lánya.

Én a melírt javaslom,így ha nem tetszik még lehet alakítani rajta valamelyest.Akár 2-3 árnyalatú szőkét is beletehettek hogy minél természetesebbnek hasson.

2011. febr. 28. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg menj el egy fodrász kellékesbe, és konzultálj az eladóval, hogy melyik festék milyen oxival lenne a legideálisabb a hajadhoz. Szerintem 9-es oxi, a legvilágosabb hamvasszőkével(a Londa, és az Alfaparf nagyon jók, tapasztalat). Szerintem ezzel nem tudod elrontani, mert a hamvastól nem lesz sárgás se. És hajmosáskor mindig használj hamvasítót, hogy elkerüld az esetleges sárgulást a későbbiekben!
2011. febr. 28. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
egyből legyél szőke ha teljesen az akarsz lenni, én úgy csináltam elsőre, hogy vettem szőkítőport + 12%-os oxit, összekevertem, rákentem a hajamra, aztán kb fél óra múlva már lehetett látni hogy kiszőkültem, megmostam és kész. az enyém nem lett sárga mint ahogy azt sok helyen hallom, inkább majdnem hogy fehér. pedig sötétbarnából indultam.
2011. márc. 1. 01:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én biztos fokozatosan csinálnám... hogy lássam, hogy jól vagy rosszabbul áll-e a világosabb haj... meg így magamat is hozzá tudnám szoktatni a változáshoz :).
2011. márc. 2. 00:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Fokozatosan legyél barna mert így nem károsodik annyira a hajad és így könnyebben hozzászoksz az új színhez.Én így tenném.
2011. márc. 4. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!