Barna hajból egyből legyek szőke vagy fokozatosan?
Nem lesz először szőke!
Nekem egyszer a sötét szőke hajfesték sötét barnára fogta be az eredetileg szőkés barna hajamat!
Na utána kb fél év volt mire szőke lett!
Ez attól függ...ha biztos vagy benne hogy szőke akarsz lenni akkor mehet elsőnek is ...fodrász csinálja...elrontani nem fogja (ez alatt azt értem hogy nem fog egy óriási sötétbarna folt maradni a fejed tetején ha elfogy a festék stb...)
melíroztatni semmi kép ne melíroztass ha az egész hajadat szőkére akarod festetni utána...mert akkor a melír más színű lesz...amit rá kennek a melírozott hajra festéket az ugyan úgy befogja a melír festéket is...szóval ott világosabb lesz... és az már elég idiótán néz ki hogy 2 fajta szőke van a hajadba... szerintem...
de úgyis lehet hogy először befesteted a hajadat világos barna/szőkés árnyalatra...a világos barna szín úgyis sötétebb lesz egy kicsit mert sötét barna a hajad de mégis világos lesz...ha nem tetszik akkor azt még vissza lehet festeni sötét barnára...de a szőkét nagyon nehéz befesteni..úgy ahogy a vöröset is...
jártam már úgy hogy hidrogén szőke festett hajamra vörös hajfestéket kentünk és piros lett belőle :D
a vöröset sem fogja be semmi csak a fekete + ha jön ki a színe akkor már kezd fakó lenni a vörös azt bemelíroztattam szőkítő porral és ilyen répa színű lett :)
Ez hülyeség hogy akinek sötétebb színű a haja csak az állhat jól!A fodrász tudni fogja jól hogy a szőkének melyik árnyalata megfelelő a bőröd színéhez és a szemedhez.Lehet "igényes" szőke az ember lánya.
Én a melírt javaslom,így ha nem tetszik még lehet alakítani rajta valamelyest.Akár 2-3 árnyalatú szőkét is beletehettek hogy minél természetesebbnek hasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!