Egy 2-3 éves barna kisfiú elakarta lopni a bevásárlókocsinkat. Szerintetek ez milyen?
Ma az egyik nagy bevásárlóközpontban voltam a húgommal. (Ő 15, én 22 éves vagyok). Már álltunk a kasszánál a sorban, erre odacsapódott egy kisebbségi 2-3 éves gyerek. Beszélni is alig tudott, elkezdte mondogatni, hogy "kocsit, kocsit" és szinte mászott bele a kocsiba. Én naiv először azt hittem csak játszik, kedves voltam vele (volt olyan gondolatom, hogy ha b*nkó leszek, majd itt terem a rokonsága és kifelé menet kapok, meg hát mondom egy ilyen gyerek mit akarhat...) Mire megértettem, hogy el akarja vinni a kocsit visszatolni, akkor már erélyesebben rászóltam, hogy "Nem nem, nem adom oda, menj anyudékat keresd meg mert itt fognak hagyni" Erre még erőszakosabb lett, a tesómmal ketten nem bírtunk vele.
Szörnyű: már az ilyeneket is a lejmolásra tanítják...
Köszi a válaszokat.
Jaj pár napja meg ült a buszon egy roma hapsi egyedül. A háta mögül meg elkezdett felé sétálni egy másik. Az első dolga az volt, hogy belenyúljon a zsebébe mint a zsebtolvajok. Aztán meg elkezdtek egymásra vigyorogni meg puszilkodni (mint utólag kiderült haverok lehettek). De értitek, még mikor poénkodnak akkor is a lopás lopás...Fhejj mondom...
egy 2-3 éves gyerek, ha egyedül van egy parkolóban, akkor kihívom a rendőröket, ugyanis túl kicsi ahhoz, hogy egyedül legyen, pláne egy parkolóban
a másik meg, hogy egy 2-3 éves nem tudja visszatolni egyedül a kocsit ill. nem éri el a pénzt
Az senkinek nem jut eszébe, hogy ez bizony súlyosan gyermekvédelmi eset?!
Könyörgök, aki rögtön pofozkodni akar, gondolja már meg, hogy ez egy KÉTÉVES! Alja dolog volna megütni. Ráadásul nyilván csak addig nagy legény az illető, amíg fel nem bukkan a "háromajtós szekrény" méretű apuka.
Egy kisgyerektől meg nem kell beijedni egy zsúfolt bevásárlóközpont kellős közepén... Ettől függetlenül kellemetlen, és velünk is történt már hasonló, egy 5 év körüli próbált az egyik táskával meglépni. Szörnyű. De nem a gyerek hibája. :(
2Napja a buszon láttam, ahogy gyerek,anya,mama utazott. kislány kb.3éves lehetett. mondta nagyanyja, hogy ha nem ül rendesen, nem viszi el nem tom hová. erre a gyerek: rohadj meg te g**i. A reakció csak egy nevetés volt, mintha valami bájos gyermeki dolgot mondott volna.
Azt kellett volna mondani az esetedben, hogy nem szabad lopni, mert elvisz a rendörbácsi. ebben van nevelöszándék. bár szivem szerint odahajoltam volna hozzá és mondtam volna,hogy tünj innen vagy felrúglak...
13:43, nem vagyok semmilyen kisebbség, csak érző ember, akinek azt hiszem, helyén az értékrendje, és egy kétéves gyerekben nem lát mást, mint egy kétéves gyereket.
Akinek sajnos a születése folytán ilyen iszonyatos hátránnyal kell indulnia.
És mielőtt bárki ezzel jön, nem a Rózsadombon élek üvegbúra alatt, a munkám során a nyomor temérdek formájával találkoztam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!