Egy 2-3 éves barna kisfiú elakarta lopni a bevásárlókocsinkat. Szerintetek ez milyen?
Ma az egyik nagy bevásárlóközpontban voltam a húgommal. (Ő 15, én 22 éves vagyok). Már álltunk a kasszánál a sorban, erre odacsapódott egy kisebbségi 2-3 éves gyerek. Beszélni is alig tudott, elkezdte mondogatni, hogy "kocsit, kocsit" és szinte mászott bele a kocsiba. Én naiv először azt hittem csak játszik, kedves voltam vele (volt olyan gondolatom, hogy ha b*nkó leszek, majd itt terem a rokonsága és kifelé menet kapok, meg hát mondom egy ilyen gyerek mit akarhat...) Mire megértettem, hogy el akarja vinni a kocsit visszatolni, akkor már erélyesebben rászóltam, hogy "Nem nem, nem adom oda, menj anyudékat keresd meg mert itt fognak hagyni" Erre még erőszakosabb lett, a tesómmal ketten nem bírtunk vele.
Szörnyű: már az ilyeneket is a lejmolásra tanítják...
Palm, szerencsés vagy.
Én talán már össze se tudnám számolni hányszor fogták meg a mellem, csaptak a fenekemre, álltak körbe és piszkáltak vagy akartak valamit elvenni tölem. volt közte 10éves gyerek és 50éves nö is.pedig csendes vagyok, nem öltozom kihivoan, rájuk sem nézek. Ja és nem csak a 8.kerületben, hanem metrón, Szolnokon, Jászapátin... mert ezek mindenhol ott vannak és a minimális kivételt leszámítva rossz, vagy még annál is rosszabb mond. szóval arra, hogy gyerek, csak annyit tudok reagálni, hogy csírájában kellene a dolgokat elfojtani, nem megvárnk míg nagy patkány lesz belole.
"Azt kellett volna mondani az esetedben, hogy nem szabad lopni, mert elvisz a rendörbácsi"
Azt kellett volna mondani az esetedben, hogy nem szabad lopni, mert elvisz a Mengele bácsi.
Van olyan ismerősöm, aki pizzafutár, nagyon keveset kap, egyedül él alig bírja eltartani magát abból a kis pénzből és mégis dolgozik nem pedig összelopkodja a pénzt! Hogy sajnáltam szegény amikor teljesen kirabolták(bőrkabát,telefon,pénztárca,olcsó kis óra) gyakorlatilag mindenét elvették a cigányok
na én ezért tartok magamnál különböző fegyvereket ha utcára lépek, és ha az egyik odamer hozzám jönni(a kora nem érdekel 15 felett 60-ig) addig fogom ütni amíg össze nem esik és inkább üljek 5 évet mert súlyosan bántalmaztam minthogy megöljön mert nem adom oda a cuccaimat! A tököm televan már velük és emberek tegyünk meg mindent annak érdekében hogy ezek a kis szarzsákok határon kívülre kerüljenek! Szebb Jövőt!
"Ráadásul ők könnyebben benn vannak mindenféle felsőoktatásban, mivel kapnak egy halom pluszpontot, mert kisebbség."
Asszem ez a legmulatságosabb vád... Vajon aki ezt írta, mikor járt utoljára felsőoktatási intézmény közelében? Ami azt illeti, én még nem vettem észre, hogy tömegesen szorítanák ki roma fiatalok a nem romákat a legjobb egyetemi helyekről....
11:50, hozzánk konkrétan egy sem járt, de ha járt volna, és elvégzi, akkor le a kalappal.
Egyébként se bekerülni nehéz, hanem elvégezni. A problémát továbbra sem értem. Az olimpikonokat meg helyből felveszik bárhova, most akkor ezen is puffoghatunk. Semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!