Ezt hogy kellene lereagálni? Rosszul esett, és még rá is tett 1 lapáttal.
7 évvel ezelőtt sulit váltottam, és összebarátkoztam egy lánnyal. Sokáig tök jóban voltunk, aztán elkezdett kavarni, ellenem fordult, kibeszélt, stb. Anyám megtiltotta, hogy barátkozzunk, én meg betartottam, mert azt akartam elérni, hogy ne tudjon fájdalmat okozni az a lány. Ballagás után 2 évre teljesen eltávolodtunk, semmit sem tudtam róla, max. néhány pletykát, hogy elhízott, stb., mert szomszédos falvakban lakunk. Na most áprilisban felkeresett, és megkért, hogy korrepetáljam angolból a kisérettségire. Megtörtént, kettessel levizsgázott az írásbeli hibái miatt, de büszke voltam magamra. Tegnap strandon voltunk, és mikor odaértünk hozzájuk, akkor mondta az anyukája, h 1 másik barátnőjének a pasiját bevitték a rendőrök. Kicsit később át is jött a lány, én meg a "barátnőm" 12 éves húgával próbáltam beszélgetni. Reggel a "barátnőm" elment a másik lányhoz, engem meg ott hagyott a húgával meg az anyjával :D kérdezem én, ha őhozzá megyek, nem az anyjához, meg nem a húgához, akkor minek hagy ott? Meg kiírogat minden emléket azzal a lánnyal, nekem meg rosszul esik.:D gyerekkori barátok, de általánosban 1x nem láttam őket együtt..Én meg csak arra vagyok jó, hogy rohanjak, ha éppen unatkozik és mindenki sz.rik a fejére. Ilyenkor mit kell tenni?
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!