Homokozó játékot, és labdát mikortól adhatok a kezébe? Az van rájuk írva, hogy 3 éves kor felett, de a Balatonon totyogó gyerkőcök kisvödörrel, meg lapáttal mászkáltak
Ennyi erővel alig adhatnál valamit a kezébe. A legtöbb játékra, ami nem kimondottan bébijáték, ráírják.
Nézd meg azt a játékot, és mérlegelj: van-e rajta könnyen letörő pici alkatrész, van-e rajta valami ami éles, szúrós, stb...
Már tavaly, egy évesen is volt homokozós szerelése, a labda nálunk "alap" mára csak 3van, de volt, hogy 6is volt...
Ha nem tudja lenyelni, belefulladni, adhatod
amint tud vele kezdeni valamit. Csak hasznára válik, ha tud lapátolni, pl. segít az evésnél is.
Meg aztán ha van már egy nagyobb gyerek, akkor annyira nem tudod különválasztani őket a játszótéren, a kicsi is akarja majd azt csinálni, amit a nagy. Egy éves kortól simán.
köszi a válaszokat! 7 hónapos. Kaptunk egy cuki labdát, amibe van valami, ami zörög, és rajt van, hogy 3+
Meg néztem direkt ezeket a játékokat, és Komolyan! Rajta van a korhatár! Na, akkor nem kell vele foglalkozni.
Én is vettem a kisfiamnak labdát, élénk színes, csörög, remekül leköti a figyelmét, eszemben sincs az ilyen dolgokkal 3 éves koráig várni.
Egy labdával milyen kárt tud tenni? Bekapni, lenyelni nem tudja, dobni még annyira sem tud... :)
Szia.A 3+ csörgős labdánál,lehet,hogy tényleg hónapot jelent...
Az olyasmi lehet akkor mint egy csörgő igazából,az meg nem 3 éves kortól van....nincs írva utána,hogy hónap vagy év esetleg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!