A nők miért nem ismerik az őszinteség fogalmát?
Általánosítás...Nekem van jó pár olyan "haverom", akik simán átverték, kibeszélték a barátnőiket, vagy ismerőseiket, aztán szembesítésnél csak sunnyogtak és támadtak. Ez emberfüggő inkább.
19/F
Akkor ne hidd el, hogy nő vagyok, semmit sem muszáj, nyilván nehéz, hogy egy azonos nembe tartozó is ezt mondja.
"a bolti lopásoknál gyakran a kinn ücsörgő családfő a felbujtó"
Hát engem aztán bujtogathatna bárki, akkor sem fogok lopni, szóval ez nagyon gyenge magyarázat volt.
Közben kérdezőnek: érdemes figyelni, éppen a női álszentség mintapéldáit láthatod.
Hát én dolgoztam olyan munkahelyen, ahol kizárólag férfi munkatársaim voltak és...rosszabbak, mint a piaci kofák.
Valamelyikük pl. állandóan hallgatózott, belenézett mások levelezésébe, aztán kibeszélte a "tapasztalatait".
Elég érdekes volt.
25/N
Nekem nem kell hogy mindent tudjak.
Tököm se akar vele szembesülni nap mint nap hogy horkolok, hullik a hajam, sörpocakom van, etc.
Hazudjanak csak, én is azt teszem:-)
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:57
Ne kapd már fel a vizet ennyire. Nem akarunk bántani.:P
Aki nem érti a kérdést, annak itt egy példa, ezt csak egy nő tehette fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
"A nők miért nem ismerik az őszinteség fogalmát?"
Ismerik, és általában elég őszinték, csak nem mindig úgy beszélnek, hogy azt szó szerint kell értelmezni. A nő őszinte, feltéve, ha megfejtetted, amit mond.
ma 10:34
Ennek nem sok köze van az őszinteséghez. A nők hatékonyság alapján értelmezik az igazmondást/hazudozást. De ettől még őszinték, mert a viselkedésük dekódolható.
Amikor a nőd azt mondja, hogy "olyan furcsán érzem magam" vagy "ma nem alkalmas, fáj a fejem" ( = pl. megtudta, hogy a volt barátja már vezérigazgató lett, miközben te egy semmi kis irodai alkalmazott vagy), az egy nagyon őszinte megnyilvánulás, ami egy idő után dekódolható is. Az, hogy nem szó szerint kell érteni, amit mondanak, nem erkölcsi kérdés.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:11
Ha nekem ilyeneket mondana a barátnőm, sose jönnék rá mit akar, pedig nem hinném hogy hülye vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!