A nők miért nem ismerik az őszinteség fogalmát?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 09:32
2/34 anonim válasza:
A férfiak miért általánosítanak?
3/34 anonim válasza:
Nekem épp azt szokták mondani, hogy néha túl őszinte vagyok.
Ami a szívemen, az a számon.
4/34 anonim válasza:
A FÉRFIAK miért nem ismerik az őszinteség fogalmát? (pl: megcsalás, még úgysem vallják be ha már a nő tudja (látta őket) még úgy is letagadják!!!!)
6/34 anonim válasza:
Az én barátnőm házasságát a férje nem őszintesége (hazudozása) és a barátnőm túlzott őszintesége vágta haza. Amúgy meg ki léppett a farkadra?!
7/34 A kérdező kommentje:
Senki. Csak épp az előbb olvastam egy kérdést, ahol valaki ezt írta, és csak azért tettem fel :).
2011. júl. 11. 09:41
8/34 anonim válasza:
A nők teljes mértékben őszinték, csak a férfiaknak nincs fülük hozzá. Hiába mondja éveken keresztül, hogy ez így nem jó, nem vagyok boldog, mégis derült égből villámcsapásként éri őket ha el vannak hagyva, és kérdezik hogy miért?
9/34 anonim válasza:
Én őszinte vagyok. Ez eset alól kivétel néha-néha a kegyes hazugság, ami szerintem nem főbűn.
10/34 A kérdező kommentje:
Bár, ha a személyes véleményem érdekel, ilyenkor én is azt szoktam mondani, hogy "a férfiak miért nem ismerik az őszinteség fogalmát?", mivel ez nem nemhez kötött, ki őszinte és ki nem, bár az eddigi tapasztalataim alapján lehet tényleg azt kéne mondanom, hogy a nők jobban szeretnek játszani, de ki tudja..
2011. júl. 11. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!