ELFOGADÁS vs ŐSZÍNTESÉG ezt a kettőt vesd össze, az normális egy kapcsolatban, ha megmondod, hogy mi bánt benne?
Nem értem a problémádat. :)
Szerintem a kettő nem áll ellentétben egymással.
Tudnál példát mondani esetleg?
*ha olyan dolog amin egyértelmüen nem tud változtatni akkor persze hogy el kell fogadnod!
23.53 vagyok, és nem értek egyet. Amin tudna változtatni, de NEM AKAR, azt is el kell fogadni szerintem. Ha nem tudod a hülyeségeivel együtt szeretni, nem szereted. Nem kell mindenkit vagy bárkit szeretni, olyan partnert kell választani, aki mindenben megfelel.
Ha meg akarod változtatni, nem őt szereted, hanem azt az ideált, amit elképzeltél, és aminek a képére próbálod őt formálni.
Egy nagyon veszélyes, mert egyrészt ha megváltoztatod, akkor kiölöd belőle azt, amiért beleszerettél, és mikor olyan lesz, amilyennek akarod, rájössz, hogy nem ilyen lovat akartál.
Másrészt ha megpróbál olyan lenni, amilyennek akarod, a végén már maga sem fogja tudni, ki is ő valójában, és ettől meg lehet zakkanni. És a kapcsolatnak sem tesz jót, ha az egyik ember feláldozza magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!