Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki, mit fog csinálni nyáron?

Ki, mit fog csinálni nyáron?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kíváncsi lennék, hogy mivel fogjátok tölteni a nyarat. Mentek-e nyaralni? Ha igen, hová? Ha nem mentek, akkor mit csináltok majd? Van-e valami jó ötletetek, tervetek? :)

2011. jún. 16. 15:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Remélem dolgozni fogok. Feltéve, hogy találok bárminemű munkát. Egyelőre úgy tűnik, hogy nem lesz.

Nyaralni majd Balatonra pár napra unokatesómék nyaralójába megyek, erre szerencsére költenem nem kell, csak amit itthon is elkölt az ember kajára.

Amúgy meg olvasok (mondjuk azt máskor is), tanulok angolt (mármint inkább úgy mondom, hogy bővítem a szókincsem, meg amit már elfelejtettem, azt próbálom újra a fejembe töltögetni), plusz most mégegy nyelvet tanulok, de azt a nulláról, itthon, tanár nélkül, elég jól el tudok vele szórakozni.

2011. jún. 16. 19:38
 12/14 A kérdező kommentje:
értem, köszi:) milyen nyelvet tanulsz az angol mellett?
2011. jún. 16. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Sportolni, melózni, szerelmetemmel lenni, barátaimmal lenni, sétálni, kutyázni, olvasni, ELFELEJTENI A VIZSGAIDŐSZAKOT!
2011. jún. 16. 21:32
 14/14 A kérdező kommentje:
hát igen:)lazítani kell:D
2011. jún. 17. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!