Jövő nyáron augusztusba leszek 17 éves. De már június/julisba elkezdhetem csinálni a jogsit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 19:38
1/5 anonim válasza:
16 és fél évesen beiratkozhatsz... vehetsz órákat...
16 és háromnegyed évesen pedig vizsgázhatsz kresszből..
és 17 évesen már mehetsz a gyakorlatra:D
2/5 anonim válasza:
Szia, amikor en csinaltam, a 17 evet be kellett tolteni a KRESZ-vizsgahoz, azaz az elso vizsgahoz (akkor 5 vizsgabol allt a jogsi). Az egesz jogsit meg lehet szerezni nehany honap alatt, tehat még ha ugy is volna, hogy 17 evesnek a jogsihoz kell lenni, akkor is 16 éves és 9 hónaposan tudod legkorabban elkezdeni a sulit. Ha meg a KRESZ-vizsgahoz is kérik ezt az életkort, akkor meg néhány héttel a 17. szülinapod elott iratkozhatsz be.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi ;>
2011. júl. 27. 19:49
4/5 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták a kreszt már 17előtt is le lehet tenni
2011. júl. 27. 19:55
5/5 anonim válasza:
17-et be kell töltened, akkor vizsgázhatsz rutinból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!