Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki, mit fog csinálni nyáron?

Ki, mit fog csinálni nyáron?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kíváncsi lennék, hogy mivel fogjátok tölteni a nyarat. Mentek-e nyaralni? Ha igen, hová? Ha nem mentek, akkor mit csináltok majd? Van-e valami jó ötletetek, tervetek? :)

2011. jún. 16. 15:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

- diákmunka végig

- délutánonként (meló után) olvasás: szépirodalom és szakkönyvek is

- írok egy tanulmányt az Európai Parlament választási reformjáról és az EU-Afrikai Unió kapcsolatáról

- németül olvasok, német TV adásokat nézek, hogy készüljek nyelvvizsgára

- sok-sok filmet nézek (klasszikusok, must see filmek), plusz rég várt sorozatok -végre lesz rá idő-

- nyaralás: szakkollégiummal nyári tábor, barátokkal Berlini kiruccanás pár napra, busszal, kevés cuccal, ismeretleneknél megszállva (CouchSurfing)

- aerobicra és futni járok reggelente, meló előtt

- bizonyos szombati napokon ingyenesek a bpesti múzeumok, na akkor elmegyek, megnézem

- nem tudom, egy fesztivál 1-2 napja belefér-e

- találkozás a barátokkal, sörözés és csevegés

És még így is kevésbé lesz zsúfolt a nyár, mint a szorgalmi időszak.

2011. jún. 16. 15:52
 2/14 A kérdező kommentje:
értem, köszi:) jó nyarat és sok szerencsét a nyelvvizsgához!
2011. jún. 16. 15:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Gyár, gyár,gyár; ha szerencsém van, ki sem rúgnak és lesz egy hét leállásunk, ami alatt kerékpárral tervezzük megkerülni a Balatont, nomád kempingezve.
2011. jún. 16. 16:08
 4/14 anonim ***** válasza:

Minél több pihenés,remélem lesz munkám, és nyelvtanulás.(orosz,német, esetleg egy kis angol is)

16/F

2011. jún. 16. 16:11
 5/14 anonim ***** válasza:

Munkát keresek. Most végeztem az egyetemmel, egyelőre itthon vagyok. Amíg nem találok munkát (és ez eltarthat egy darabig, úgy érzem), kihasználom az időt olyan dolgokra, amikre eddig nem volt időm.

Pl.

- nyelveket gyakorolni

- nagytakarítás

- barátokkal lenni

- csak úgy gépezni, hogy nem gondolok közben a vizsgákra :D

- elkezdek futni, sportolni

- többet foglalkozom az állataimmal

- megnézem azokat a filmeket, amiket már egy ideje szeretnék

- olvasok (imádok olvasni, de nem volt rá időm)

- művelődöm

- simsezek

- új embereket ismerek meg, stb.

Persze a legjobb az lenne, ha holnap szólnának, hogy van egy szuper állás nekem, és megint nem lenne időm semmire. :D

És te, kérdező? :)

2011. jún. 16. 16:11
 6/14 anonim ***** válasza:
dolgozni,dolgozni,dolgozni..Közben keresni egy másik munkahelyet,hátha jobb lesz..
2011. jún. 16. 16:18
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:) Én is igyekszem minél többet pihenni,aludni. A barátaimmal sokat fogok találkozni. Szeretünk piknikezni, társasozni. Angolt én is gyakorlom folyamatosan:) sokat olvasok, úszok. nyaralást még nem tudom:D
2011. jún. 16. 16:18
 8/14 A kérdező kommentje:
még jöhetnek válaszok:D
2011. jún. 16. 16:19
 9/14 anonim ***** válasza:

diákmeló! :D heti 3-4 nap, a többi egy kis lazulás, leugrunk a Balcsira a barátnőimmel vagy az urammal :D

jah, és sok bringázás szintén a kis uracskámmal, h csííínosak legyünk őszre. mindkettőnknek van miből fogynia, így ha húzzuk egymást, akkor könnyebb lesz :)

na, és persze meg kéne írni a szakdogámat...

2011. jún. 16. 16:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Sport,sport,sport. Cél az állóképességem növelése és pár kg mínusz :)
2011. jún. 16. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!