Csajok! Nektek jobban bejön egy pasi ha van pénze és kocsija?
Figyelt kérdés
persze nem is nézek ki rosszul chevy malibum van...
főleg lányok véleményére vagyok kíváncsi és retardált válaszok mint újgazdag meg hasonlókból kössz nem kérek
2011. jún. 6. 15:11
31/31 anonim válasza:
Nos, ha én 16 éves lennék, nekem baromira nem jönne be egy olyan srác, aki azt mondja, hogy mennyi pénze van, miközben igazából nem neki van rengeteg, hanem a szüleinek. Továbbá nem jönne be egy olyan srác, aki jogsi nélkül vezet.
Bocs, de nekem 16 évesen, és most is az olyan pasik jönnek be, akik megdolgoznak/megdolgoztak azért, amijük van. 16 évesen például úgy, hogy tanul, vannak céljai, tervei, és tesz is értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!