Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek jobban bejön...

Csajok! Nektek jobban bejön egy pasi ha van pénze és kocsija?

Figyelt kérdés

persze nem is nézek ki rosszul chevy malibum van...

főleg lányok véleményére vagyok kíváncsi és retardált válaszok mint újgazdag meg hasonlókból kössz nem kérek

2011. jún. 6. 15:11
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés a szexről szól??? xD Te biztos az én kérdésemet olvastad?? És ezen mi átlátszó butaság? Ez gyakorlatilag egy rohadt eldöntendő kérdés amire igen v nem válaszokat várnék meg max 1 sor indoklást h miért igen v nem...ennyi.
2011. jún. 6. 16:09
 12/31 anonim ***** válasza:
77%

A kérdésed több sebböl is vérzik.

Elöször is, üvölt belőle hogy arra vágysz a legjobban, hogy rádaggassák az újgazdag jelzőt. Feltehetőleg épp azért vágysz erre mert nem vagy az.

Másodszor a kérdésed az ismerkedésről és igy a szexről szól. Megelölegzted magadnak és a téged olvasó lányoknak hogy nem nézel ki rosszul, van pénzed is és ilyen autód van. Valahogy ez a képzeted 16 évesen hogy ez az alap szint.

Harmadszor pedig azért átlátszó mert csak egy félnótás nem látja hogy ez egy szimpla hazugság, milyen pénzed lenne neked 16 évesen, milyen autód lenne (max apukádét képzeled magad elé) és még jogsid sem lehet ennyi idősen, magyarul nem vezethetsz.

Persze érdeklödni érdeklödhetsz arról hogy 'mi lenne ha..', de tényként közölni ezt azért zsákutca mert ha tényleg találsz egy olyen lányt aki erre ugrik ennyi idősen akkor ezt követelni is fogja.

Te meg a fényképeken kívül mit tudsz majd neki felmutatni?

2011. jún. 6. 16:22
 13/31 napietus ***** válasza:

akkora kamu mint a ház...ülj le, egyes :)

29/N, akinek tényleg volt 17 évesen kocsija. de jogsija is...

2011. jún. 6. 16:43
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
kamu lali :D
2011. jún. 6. 16:51
 15/31 A kérdező kommentje:

1.Pont nem vágyok arra h rámaggassák az újgazdag jelzőt mivel már egy másik fórumon is feltettem szinte ugyanezt a kérdést KÍVÁNCSISÁGBÓL és 10 válaszból 8 az volt h újgazdag köcsög és ezt már a valóságban is megtörtént nehogy azt hidd h jó érzés...

2.Ha neked az ismerkedés = szex akkor elég gáz a gondolkodásmódod.

Igen megelőlegeztem h nem nézek ki rosszul van pénzem és autóm, mivel erre a tényre épül a kérdésem...

3.Olyan pénzem lenne h mindkét szüleimnek elég jól menő cége van-leszarom h elhiszed-e v sem-és kapok tőlük ha kérek...nyilván ne is gondolja azt senki h én 16 évesen már 35 évet ledolgoztam és úgy gyűjtöttem...Az autót is a szüleimtől kaptam...

4.A jogosítványról meg csak annyit h csak az osztályomból ahova járok rajtam kívül 4en vezetnek rendszeresen jogsi nélkül...

2011. jún. 6. 16:51
 16/31 A kérdező kommentje:
valaki esetleg egy normális válasz?
2011. jún. 6. 16:52
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Normális válasz továbbra is az hogy ehhez a témához ne ragaszkodj.
2011. jún. 6. 17:25
 18/31 A kérdező kommentje:
és miért ne? igen v nem ezen mi olyan nehéz
2011. jún. 6. 17:38
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

NEM.

Te sose találkoztál még normális csajokkal? Vannak, akiket nem az izgat, hogy egy menő autóval járó potenciális gyorshajtó gyilkos mellett díszelegjenek, mint egy olcsó, giccses kirakati bábu.

2011. jún. 6. 17:41
 20/31 A kérdező kommentje:
ez a gyorshajtó is honnan jött...?
2011. jún. 6. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!