Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek jobban bejön...

Csajok! Nektek jobban bejön egy pasi ha van pénze és kocsija?

Figyelt kérdés

persze nem is nézek ki rosszul chevy malibum van...

főleg lányok véleményére vagyok kíváncsi és retardált válaszok mint újgazdag meg hasonlókból kössz nem kérek

2011. jún. 6. 15:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
bali laci csukcs ferkó
2011. jún. 6. 19:27
 22/31 anonim ***** válasza:

Nem jön be jobban.

Nem attól lesz vonzó a szememben egy férfi. Amúgy sem értek az autókhoz, pénzt meg majd közösen gyűjtünk. (persze, ha addig nem házasodunk külön-külön)

21/L

2011. jún. 6. 20:33
 23/31 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy elsőre bejön, de a normálisabb lányoknak nem az számít és nem a pénz meg a kocsi alapján választanak párt. De biztos,hogy vannak olyanok is, akik a pénzre mennek és amiatt vannak benne egy kapcsolatban.
2011. jún. 6. 21:48
 24/31 anonim válasza:
Hát jó ha van pénze,de mondjuk a te korodban biztos nem te küzdöttél meg azért amid van,de mondjuk én 5 éve vagyok együtt a pasimmal és én úgy jöttem össze vele,hogy csórinak alig volt valamije mert a szülei nagy adósságot hagytak a lakásán.de amióta vele vagyok szép a lakása,nincs tartozása és van egy jó kocsija is,hát neked legalább nincsenek anyagi problémáid,szerintem ez csak előny lehet,ha nem vagy elkényeztetve.
2011. jún. 8. 12:10
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

"másrészt a jogosítvány nem nagyon van összefüggésben azzal h tud-e vki vezetni..."

Istenem! Ilyen mentalitasu ember akkor sem kell normalis nonek, ha milliardos. Chevy Malibu nem nagy szam (miota szamit ez "menonek" egyaltalan?), a masik meg az, hogy nem is a tied. En csak elitelni tudok olyan embert, aki jogositvany nelkul vezet. Mutatja, hogy milyen a szemelyiseged...kosz, nem kell ez normalis nonek.

2011. jún. 13. 20:03
 26/31 anonim ***** válasza:
60%

Szia Kérdező!

Nekem nem jönnek be az olyan pasik, akik büszkék az autójukra, meg annyi pénzük van, mint az állat, aztán erre büszkék.

Nekem a következő paraméterekkel bíró pasik jönnek be: optimista, tisztaságkedvelő, rendszerető, lételeme, hogy segítsen embertársain, nagyon szereti az embereket, számára nagyon fontos az emberiség szolgálata, és szívügyének tekinti az emberiség problémáit, higyjen istenben, legyen mélyen vallásos.

Ha ehhez hozzájön az is, hogy egy kicsit kövér, vannak gödröcskék az arcán, amikor mosolyog, szőrös a keze, szakállat, és bajúszt visel, akkor nekem az ilyen pasi baromira bejön, és az ilyen pasiba bele tudnék zúgni, mint az állat.

Üdv: 29/L

2011. jún. 13. 21:19
 27/31 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon szimpatikus az, ha egy férfi képes megküzdeni azért, amit akar - tehát a diplomáért, a munkájáért, a lakásáért, a kocsijáért és a nőért, akit szeret. Ha valaki 16 évesen kocsit kap a szüleitől, akkor az mikor tanul meg küzdeni?

21/L

2011. jún. 13. 23:26
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, teljesen igazad van: sohasem.

Üdv: 29/L

2011. jún. 13. 23:35
 29/31 anonim ***** válasza:
Azt tegyetek hozza, hogy milyen szulo az, aki ugy vesz a gyerekenek kocsit, hogy annak jogositvanya sem lehet meg...egyszeruen rohej.
2011. jún. 14. 01:38
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, ha gazdagok a szüleid, mert nagy előnnyel indulsz az életben, könnyebben megvalósíthatod a céljaid. De ne ezt hangoztasd ismerkedéskor, mert ez nem te vagy, ezt kaptad. Jó esetben egy lány elsősorban a te értékeidnek, jellemednek, személyiségednek fog örülni, a többi pedig az "extra". Ha fordítva lesz (és erre nagy az esély, ha ez alapján keresgélsz), magaddal szúrsz ki legjobban.

Jogosítvány nélkül vezetni pedig teljesen felelőtlen! A szüleidet is teljes mértékig elítélem, ha ebben támogatnak.

2011. jún. 14. 05:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!