Miért ilyen irigyek az emberek?
Nem baj ha kirakod a rajzaidat, hogy véleményt kérj.
A kérdésben jól leírtad: IRIGYSÉG
Ne foglalkozz velük, csináld amit szeretsz. Tapasztalatból mondom, sokan megpróbálnak majd negatív kritikával illetni, de az a pár negatív nem fog feltűnni egy idő után a sok pozitív mellett. Én is nagyon nehezen indultam el az utamon, sok irigy, undok emberrel találkoztam, aztán felfigyeltek a munkáimra és már kiállításom is volt és tv-ben is szerepeltem. :) Nocsak! Akkor most keressem meg azt az embert, aki azt mondta, hogy "menjek a fenébe a huszadrangú gyöngyszarszágaimmal"? Ááá, nem keresem meg, mert én nem akarom lealázni őt, úgy ahogyan ő megpróbált engem. Kitartást és sok sikert kívánok!
Nem baj, sőt! Esküszöm neked, sokan (tisztelet a kivételnek) akik olvassák a soraidat, még azt sem tudják, miről beszélsz.
Lehet, hogy nem jó helyre tetted ki a rajzaidat, nem ők azok az emberek, akik "mértékadó" véleményt tudnának adni neked, tehát keress másik helyet nekik, valahol biztosan megtalálod.
És ha már arról beszélünk, hogy "dolgozunk" a bennünk rejlő jón, szépen, ill. a hátrányos jellemvonásainkon, szokásainkon, akkor: lehet, hogy azért történt ez így első nekifutásban, hogy a most ért bántás mielőbbi "elfelejtésén" dolgozz. Ne azt nézd, hogy mit mond, azt, hogy ki mondta! Ha nem volt hozzáértő, hallgasd meg, de ne filózz rajta, lépj tovább!!!
Sok sikert kívánok ehhez is, ahhoz is, és mindenhez az életben.
Szerintem keress egy olyan fórumot, ahol a művészet a téma, ott biztosan találsz majd olyan embert, aki értékeli a munkáidat.
Abban egyetérthetünk, hogy ez nem az az oldal. Valószínűleg azt is tudod, hogy miért. Szóval ne csodálkozz. :)
Ezen meg lépj túl, csak saját magadat bosszantod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!